Ανάλυση τιμών Bitcoin: Ο αντίκτυπος της Dell στην τιμή Bitcoin

Εκσυγχρονίζω: Αυτό το άρθρο γράφτηκε στις 23 Ιουλίου 2014 στις 6:00 μ.μ. EST. Υποθέτω ότι η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε ενδεχομένως σε μια νέα προσωρινή τιμή κατώτατου ύψους 620 $. Το πρωί της 24ης Ιουλίου, η τιμή μειώθηκε δραστικά στα χαμηλά $ 600 και έπεσε ακόμη και στο εύρος των 590 $. Έτσι, σαφώς, η εικασία μου σχετικά με ένα νέο κατώτατο όριο προσωρινών τιμών ήταν ανακριβής. Ωστόσο, η τιμή των $ 600 είναι κατώτατη Είπα είχε καθιερωθεί μετά τη δοκιμή της δημοπρασίας Silk Road και έχει αποδειχθεί αληθινή. Η τιμή του Bitcoin έπεσε στα 590 $, ναι, αλλά ανέκαμψε και παρέμεινε στο χαμηλό εύρος των 600 $. Επομένως, η τρέχουσα προσωρινή κατώτατη τιμή είναι πράγματι 600 $. Η κοινότητα Bitcoin δεν μπόρεσε να εντοπίσει την αιτία της πτώσης των τιμών το πρωί της 24ης Ιουλίου. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτή η σύγχυση προέρχεται από το γεγονός ότι η πλειονότητα της κοινότητας απέτυχε να δει τον αντίκτυπο που είχαν οι ειδήσεις της Dell στην τιμή, την οποία έχω περιγράψει παρακάτω. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγόρασαν λόγω της ανακοίνωσης της Dell ήταν απογοητευμένοι από την αντιληπτή έλλειψη κατευθυντικής πίεσης που είχαν τα νέα και στη συνέχεια πούλησαν. Προσθέτοντας μια μικρή αντίδραση που προκαλείται από φόβο σε αυτήν την πώληση, καταλήγουμε σε μια λογική εξήγηση για την πτώση της τιμής. Επιπλέον, είναι επίσης πιθανό ένα άτομο, ή αρκετά άτομα, με σημαντικά ποσά bitcoin να αποφασίσουν να εξαργυρώσουν, μετατοπίζοντας τις αποτιμήσεις τους για το Bitcoin έτσι ώστε να είναι μικρότερο από τις εκτιμήσεις τους για το fiat. Αυτή η μεταβολή στην αποτίμηση θα μπορούσε κάλλιστα να οφείλεται στην απογοήτευση της κίνησης των τιμών Bitcoin μετά τις ειδήσεις της Dell, με τους πωλητές να μην είναι ικανοποιημένοι με την προοπτική ότι η τιμή του Bitcoin θα παραμείνει περίπου 620 $ για το προβλέψιμο μέλλον. Βασικά, είμαι λίγο μπερδεμένος από αυτό, αλλά ο λόγος είναι εκεί, ακόμα κι αν είναι κρυμμένο.

Πριν από λίγες μέρες, το Bitcoin κοινότητα έλαβε ένα σημαντικό κομμάτι ειδήσεων. Η Dell, μια πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών, αποφάσισε να το κάνει αποδεχτείτε το Bitcoin ως πληρωμή για τυχόν προϊόντα που πωλούνται στον ιστότοπό τους εντός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αφού άκουσε αυτά τα νέα, η κοινότητα του Bitcoin εξερράγη με ενθουσιασμό. Με την εικόνα της χρήσης bitcoin για την αγορά εμπορευμάτων από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας υπολογιστών στον κόσμο, άτομα σε διαδικτυακά φόρουμ σε όλη την κοινότητα Bitcoin χαίρονται το ένα με το άλλο και σκέφτηκαν ποιο προϊόν της Dell θα αγόραζαν πρώτα με το κρυπτονομίσμα τους.

Δεδομένης μιας ειδησεογραφικής ιστορίας τόσο μεγάλου μεγέθους, πολλοί άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένου και εγώ – περίμεναν το Τιμή Bitcoin να πετάξει στα ύψη. Και αυτές οι προσδοκίες δεν ήταν χωρίς λόγο. Το Bitcoin ιστορικά ήταν επιρρεπές σε μαζικές αυξήσεις και μειώσεις των τιμών μετά την ανακοίνωση οποιωνδήποτε σημαντικών ειδήσεων. Ωστόσο, η τιμή του Bitcoin φάνηκε να έχει μια αδιάφορη αντίδραση στην ανακοίνωση της Dell. Επί του παρόντος (23 Ιουλίου 2014 στις 6:00 μ.μ.), η τιμή είναι 621 $. Αυτή η φαινομενική ακαμψία έχει δημιουργήσει υποψίες ότι τα νέα δεν επηρεάζουν πραγματικά την τιμή του Bitcoin. αλλά, λοιπόν, τι επηρεάζει την αλλαγή στις αγορές; Σε ένα προηγούμενο άρθρο έχουμε καλύψει ότι οι αλλαγές στην τιμή του Bitcoin οφείλονται πάντα στις ενέργειες του άτομα που ενεργούν στην αγορά; γνωρίζουμε ότι πολλά είναι σίγουρα λόγω της λογικής αλήθειας ότι τα μεμονωμένα ανθρώπινα όντα είναι εκείνα που είναι υπεύθυνα για μετατοπίσεις στην αγορά επειδή είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αγοράζουν, πωλούν και αποθηκεύουν bitcoin.

Το κτίριο της Dell

Επιπλέον, δεδομένου ότι οι ειδήσεις είναι απλώς η διανομή πρόσφατα τεκμηριωμένης ανθρώπινης δράσης, οι ειδήσεις θα έχουν αναμφίβολα αντίκτυπο στην τιμή του Bitcoin Ωστόσο, είναι μια φαινομενικά δικαιολογημένη αντίδραση να λέμε ότι οι ειδήσεις προφανώς δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην τιμή – λαμβάνοντας υπόψη την υποτιθέμενη σταθερότητα της τιμής μετά την ανακοίνωση της Dell. Αλλά όταν εξετάζεται λίγο πιο βαθιά, αυτή η αντίδραση δικαιολογείται μόνο στην επιφάνεια. Ακόμα κι αν η ανακοίνωση της Dell δεν προκάλεσε καμία μεταβολή στην τιμή του Bitcoin (την οποία θα δούμε εν συντομία ότι αυτό δεν συνέβαινε), είχε ακόμα επιρροή στην αγορά, καθώς έπεισε τους ανθρώπους να μην πουλήσουν. Έτσι, οι ειδήσεις της Dell, ή οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός ειδήσεων, μπορεί να μην ασκήσουν ανοδική ή πτωτική πίεση στην τιμή, αλλά πολύ καλά θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια σχετικά σταθερή τιμή. Επομένως, όλες οι ειδήσεις επηρεάζουν την τιμή. Ακόμη και η αποχή από την αγορά ή πώληση είναι μια σκόπιμη απόφαση εκ μέρους του συγκεκριμένου ατόμου, οπότε πρέπει να χαρακτηριστεί ως σκόπιμη ενέργεια. Έτσι, ακόμη και ειδήσεις που δεν θα είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην κίνηση των τιμών σε κάθε περίπτωση μπορούν τουλάχιστον να συμβάλουν στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη στο Bitcoin που μπορεί να χρησιμεύσει για την εξάλειψη της αστάθειας των τιμών.

Τώρα, πρέπει να παραδεχτώ ότι, στη δεύτερη δόση του σεμιναρίου μου σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής σωστής ανάλυσης τιμών Bitcoin, είπα ότι: «Οι πιο επιδραστικές ενέργειες έχουν μεγάλες επιπτώσεις στην τιμή του bitcoin, οπότε τα πιο σημαντικά κομμάτια ειδήσεων είναι αυτά που κάλυψη σημαντικών παικτών στην κοινότητα του Bitcoin ή κάλυψη σημαντικών ανακαλύψεων – ή αποτυχιών – στην υιοθέτηση. Αυτή η δήλωση μπορεί να ερμηνευθεί ότι σημαίνει αυτό όλα σημαντικές ειδήσεις προκαλούν αναγκαστικά κινήσεις στην τιμή του Bitcoin, αλλά αυτή η ερμηνεία είναι λανθασμένη. Παρόλο που, μια τέτοια ερμηνεία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχίας από μέρους μου να επεξεργαστώ πλήρως τον ρόλο που διαδραματίζει η είδηση ​​στις αλλαγές στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, θα διευκρινίσω περαιτέρω αυτόν τον ρόλο τώρα. Παρόλο που μόνο οι πιο σημαντικές ειδήσεις θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην τιμή του Bitcoin, οι σημαντικές εξελίξεις δεν θα το κάνουν πάντα επηρεάζουν την τιμή. Αυτό που εννοείται εδώ είναι ότι τα νέα δεν έχουν, σε κάθε περίπτωση, θετικό ή αρνητικό τράβηγμα της τιμής. Ωστόσο, όταν συμβαίνει, οι ειδήσεις θα είναι σίγουρα ιδιαίτερου μεγέθους και ποιότητας. Και εδώ θα επαναλάβω: καθόλου νέα, μνημειακή ή φυσική, πάντα μερικοί αντίκτυπο στην τιμή του Bitcoin, ακόμα κι αν αποθαρρύνει οποιαδήποτε ανοδική ή πτωτική κίνηση. Η τάση να διατηρούμε, να απέχουμε τόσο από την αγορά όσο και από την πώληση, είναι εξίσου σημαντική συνέπεια της προσωρινής δράσης με την αύξηση του όγκου αγοράς ή πώλησης. Συμπερασματικά, η ανακοίνωση της Dell – ανεξάρτητα από την αντιληπτή (αν και παραπληροφόρηση) έλλειψη ανοδικής πίεσης στις τιμές Bitcoin – είχε πράγματι τουλάχιστον σταθεροποιητική επίδραση στην τιμή του Bitcoin.

Η πεποίθηση ότι η Ανακοίνωση της Dell δεν είχε καμιά κατεύθυνση στην τιμή του Bitcoin είναι λανθασμένη.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες πηγές της αντίληψης ότι τα νέα της Dell δεν ασκούσαν καμιά κατευθυντική πίεση στην τιμή του Bitcoin BitBeat, ένα καθημερινό ιστολόγιο Wall Street Journal. Οι συγγραφείς, Paul Vigna και Michael J. Casey, ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε μια απογοητευτική έλλειψη κίνησης στην τιμή του Bitcoin μετά τις ειδήσεις της Dell. Η Vigna και η Casey μπορεί κάλλιστα να έχουν απογοητευτεί, αυτό είναι καθαρά μια υποκειμενική εκτίμηση, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε έλλειψη κίνησης στην τιμή του Bitcoin μετά από αυτές τις ειδήσεις στην κοινότητα. Μια σύντομη ματιά σε ένα διάγραμμα τιμών με μια μέτρηση ωριαίου όγκου θα επιβεβαιώσει το ίδιο.

Η ίδια η Dell εξέδωσε την ανακοίνωσή της ότι θα αποδεχόταν το Bitcoin ως πληρωμή για τα προϊόντα τους στις 9:57 π.μ. EST στις 18 Ιουλίου 2014. Στις 10 π.μ. EST, η τιμή του Bitcoin ήταν περίπου 621 $. Οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι άρχισαν να αναφέρουν αυτά τα νέα, τα οποία έφτασαν στην πρώτη σελίδα του / r / Bitcoin, κάπου νωρίς το απόγευμα. Η PCMag δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει την ανακοίνωση της Dell στις 2:22 μ.μ. EST στις 18 Ιουλίου (θα ανεβάσουμε το χρόνο έως τις 3 μ.μ. για ευκολία), με την τιμή να κυμαίνεται γύρω στα 619 $ (στις 3 μ.μ.), οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φορά (η στρογγυλεμένη ώρα των 3 μ.μ.) ως σημείο εκκίνησης για την παρακολούθηση της αλλαγής τόσο στον όγκο συναλλαγών όσο και στην τιμή που ήρθε ως αποτέλεσμα των ειδήσεων της Dell. Λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα μετά την ανακοίνωση του PCMag στις ειδήσεις, στις 4 μ.μ. EST, σημειώθηκε αύξηση του όγκου αγοράς και άρα αύξηση της τιμής. Η αιχμή της αύξησης σημειώθηκε στις 5 μ.μ. EST και η τιμή έφτασε περίπου τα 633 $ μέχρι το τέλος της αύξησης, στις 7 μ.μ. EST. Έτσι, μεταξύ των ωρών 3 μ.μ. και 7 μ.μ. EST, η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε κατά 2,26%! Μπορούμε να υποστηρίξουμε με ασφάλεια ότι αυτή η αύξηση στην τιμή του Bitcoin ήρθε ως άμεση απάντηση στην ανακοίνωση της Dell, επειδή η αύξηση του όγκου των αγορών έγινε ακριβώς 98 λεπτά μετά την δημοσίευση του άρθρου τους από το PCMag – το οποίο χρησιμοποιείται εδώ ως σημείο εκκίνησης για όλη την κάλυψη του Ανακοίνωση της Dell καθώς και αφετηρία για τις ειδήσεις που χτυπούν το Bitcoin subreddit. αναφορές πολύ καλά θα μπορούσαν να είχαν εμφανιστεί νωρίτερα από τα PCMag’s, κάτι που θα προκαλούσε μια μικρή διαφορά στο ποσοστό αύξησης από αυτό που αναφέρθηκε εδώ. Ωστόσο, αυτή η διαφορά δεν θα αναιρούσε το γεγονός ότι η τιμή πήδηξε στα 630 δολάρια μόλις οι ειδήσεις είχαν αρκετό χρόνο για να κυκλοφορήσουν σε όλη την κοινότητα του Bitcoin.

Απομόνωση της δραστηριότητας των τιμών Bitcoin στις 18 Ιουλίου 2014, με τους κόκκινους κύκλους να δείχνουν την αρχή και το τέλος της αύξησης του όγκου των αγορών. Γράφημα ευγενική προσφορά του bitcoincharts.comΚάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα. Απομόνωση της δραστηριότητας των τιμών Bitcoin στις 18 Ιουλίου 2014, με τους κόκκινους κύκλους να δείχνουν την αρχή και το τέλος της αύξησης του όγκου των αγορών. Γράφημα ευγενική προσφορά του bitcoincharts.com

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Γιατί ήταν τόσο μικρή η απάντηση στην τιμή Bitcoin στις ειδήσεις?

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι αυτή η αλλαγή στην τιμή του Bitcoin δεν ήρθε ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης της Dell, αλλά ήταν απλώς το προϊόν της κανονικής διαπραγμάτευσης, επειδή η τιμή δεν προχώρησε πέρα ​​από το πλάγιο εύρος που έχει παραμείνει από τη δημοπρασία Silk Road. Σε απάντηση σε έναν τέτοιο ισχυρισμό, θα ήθελα να πω ότι, αν και δεν έσπασε πλήρως την τάση του πλάι, η ανακοίνωση της Dell πιθανότατα έθεσε ένα νέο, προσωρινό κατώτατο όριο τιμών στην τάση του πλάι, καθιστώντας το έτσι πιο αργό ανοδική τάση. Κάνω αυτήν τη δήλωση επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η αγορά είχε πράγματι άμεση απάντηση στις ειδήσεις και η τιμή του Bitcoin παρέμεινε σταθερά στα 620 $ ή πάνω από την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σε όλη την κοινότητα του Bitcoin – με μικρές μόνο πτώσεις κάτω από $ 620, τα οποία ανακάμψαν σχεδόν αμέσως.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι μια αύξηση κατά 2,26% στην τιμή του Bitcoin είναι σε μεγάλο βαθμό ασήμαντη όταν εξετάζουμε τις τεράστιες διακυμάνσεις των τιμών που σημειώθηκαν κατά τη σύντομη διάρκεια ζωής του Bitcoin. Επιπλέον, όπως σημείωσε η δημοσίευση του BitBeat, πρόσφατες ειδήσεις που θα θεωρούσα «σημαντικές» είχαν σχετικά μικρές επιπτώσεις στην τιμή του Bitcoin σε σύγκριση με τις ιστορικές κινήσεις των τιμών. ο Ανακοίνωση δικτύου πιάτων παρήγαγε μόνο μια αύξηση $ 40 στην τιμή, η έκθεση EBA επέφερε μια απλή μείωση 10 $ και το Ανακοίνωση της Expedia δεν είχε καθόλου αισθητή, κατευθυντική επίδραση στην τιμή του Bitcoin. (Δεν μπορούμε, ωστόσο, να πούμε ότι δεν είχε αντίκτυπο στην τιμή για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω · μπορεί να μην είχε κατευθυντήριος επιρροή, αλλά επηρέασε την τιμή στο βαθμό που συνέβαλε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο Bitcoin και μειώνοντας έτσι την αστάθεια των τιμών).

Ωστόσο, δεν πρέπει να συναχθεί το συμπέρασμα ότι οι ειδήσεις επηρεάζουν όλο και λιγότερο την τιμή του Bitcoin. Αυτό που νομίζω ότι θα μπορούσε να συμβεί είναι το πολυαναμενόμενο επίπεδο από την αστάθεια των τιμών. Το λέω αυτό λόγω του ολοένα και μικρότερου αντίκτυπου που έχουν οι πρόσφατες, μεγαλύτερες ειδήσεις στην τιμή. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στην έλλειψη όγκου αγορών, αλλά στην πρόσφατη μείωση και ισοπέδωση του όγκου συναλλαγών Συνολικά:

Ένα γράφημα που δείχνει τον όγκο συναλλαγών τους τελευταίους 6 μήνες. Αυθαίρετη γραμμή τάσης χειρόγραφα, χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων υπολογιστή, από τον Evan FaggartΚάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα. Ένα γράφημα που δείχνει τον όγκο συναλλαγών για τους τελευταίους 6 μήνες, ευγενική προσφορά του bitcoincharts.com. Αυθαίρετη γραμμή τάσης χειρόγραφα, χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων υπολογιστή, από τον Evan Faggart

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second

Έτσι, μπορούμε να δούμε ότι οι άνθρωποι δεν απέχουν μόνο από την αγορά, αλλά και από την πώληση. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι συσσωρεύουν τα bitcoin τους με αυξανόμενο ρυθμό. Αυτό συσσώρευση δεν πρέπει να θεωρείται α αρνητικός στο παραμικρό, ωστόσο. Οι άνθρωποι απλώς κρατούν τα νομίσματά τους επειδή αναμένουν ότι η τιμή θα είναι πολύ υψηλότερη στο μέλλον, τότε είναι προς το παρόν. Αυτή η συσσώρευση διατηρεί την τιμή του Bitcoin πιο σταθερή βραχυπρόθεσμα – διευκολύνοντας τους ανθρώπους που ξοδεύουν τα bitcoin τους να υπολογίσουν την αξία των νομισμάτων σε όρους δολαρίου – ενώ σταδιακά εκτιμούν σε μεγαλύτερη κλίμακα χρόνου, ως το ρεύμα σχετικά μεγάλου Οι θετικές εξελίξεις στην κοινότητα του Bitcoin αυξάνουν σταδιακά τη ζήτηση πέρα ​​από την προσφορά που διατίθεται για αγορά. Ως εκ τούτου, η αύξηση της τιμής Bitcoin κατά 2,2% ως απάντηση στην ανακοίνωση της Dell είναι ένα σημαντικό γεγονός υπό αυτές τις νέες συνθήκες! Ακριβώς όπως ένα απόθεμα, μια κίνηση κατά μερικές εκατοστιαίες μονάδες θα μπορούσε να είναι ο νέος κανόνας όσον αφορά τις «μεγάλες» μεταβολές στην τιμή.

Εάν αυτή η τάση των μικρών αντιδράσεων τιμών Bitcoin σε σημαντικές ειδήσεις παραμείνει, τότε θα μπορούσαμε να δούμε μια πολύ σταδιακή άνοδο των τιμών, καθώς ο όγκος των συναλλαγών θα παραμείνει χαμηλός και σταθερός. Αυτό, φυσικά, έως ότου οι εξελίξεις στην τεχνολογία πληρωμών καθιστούν πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως νόμισμα παρά ως επενδυτικό μέσο. Νέες εξελίξεις, όπως η χρεωστική κάρτα Xapo, θα εξομαλύνουν την καμπύλη μάθησης που σχετίζεται με τη χρήση του Bitcoin και θα κάνουν το συνολικό νομισματικό σύστημα πολύ πιο ελκυστικό από το κυβερνητικό ελεγχόμενο σύστημα νομισμάτων. Όταν αυτές οι τεχνολογίες βελτιωθούν και γίνουν αξιόπιστες, ο όγκος αγοράς θα αυξηθεί, μαζί με την τιμή του Bitcoin. Αλλά προς το παρόν, ίσως χρειαστεί να είμαστε ικανοποιημένοι με μικρά κέρδη στην τιμή του Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map