Το μέλλον του Bitcoin

Μέχρι στιγμής, το 2014 υπήρξε μια ταραχώδης διαδρομή Bitcoin, και το τοπίο του ψηφιακού νομίσματος αλλάζει με ταχύ ρυθμό. Οι κακοποιοί έχουν μεγαλώσει δυνατά στην κραυγή τους «Το Bitcoin είναι νεκρό!», Και ακόμη και οι ευσεβείς υποστηρικτές γίνετε αβέβαιοι για το τι είναι διαθέσιμο στο Bitcoin στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, δεν ανησυχώ καθόλου.

Γιατί το Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα θα επιβιώσουν

Τα πρόσφατα χτυπήματα χρησιμεύουν μόνο για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του Bitcoin. Με την θάνατος του βουνού Gox, που ήταν η μεγαλύτερη ανταλλαγή για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του Bitcoin, ενώ πολλές μικρές ανταλλαγές αποκαλύφθηκαν ως απάτες, πολλές κυβερνήσεις αυστηρότεροι κανονισμοί, και αρκετές συλλήψεις που σχετίζονται με υπηρεσίες που σχετίζονται με το Bitcoin, φάνηκε προφανές σε πολλούς ξένους ότι το Bitcoin τελείωσε. Εάν το Bitcoin ήταν εταιρεία, όπως φαίνεται να σκέφτονται πολλά μπερδεμένα άτομα, τότε αυτή η διαδικασία σκέψης θα ήταν λογική. Ωστόσο, το Bitcoin δεν είναι εταιρεία. Το Bitcoin είναι μια ιδέα και οι ιδέες δεν μπορούν να σκοτωθούν με τέτοιο τρόπο. Η εγγενής αξία της αλυσίδας μπλοκ και η αποτελεσματικότητα του αποκεντρωμένου δικτύου, παρά μιας επιχείρησης τρίτου μέρους, ο χειρισμός μεταφορών νομίσματος καθιστά το Bitcoin σχετικά αήττητο. Τα φρικτά γεγονότα, όπως αυτά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα που περιμένουν οι επικριτές. Αυτά τα τα ζητήματα θα διορθωθούν, τα συστήματα που αλληλεπιδρούν με το Bitcoin θα εξελιχθούν και η επόμενη γενιά ανταλλαγών, εμπορικών υπηρεσιών και πωλητών θα μάθει από τα λάθη των προκατόχων τους.

Τι θα ακολουθήσει για το Bitcoin?

Περιμένετε να δείτε κάποια εκπληκτικά συστήματα να έρχονται στο Διαδίκτυο ή να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. Οι ανταλλαγές θα εξελιχθούν για να παρέχουν στους χρήστες προστασία από κλοπή, όχι μόνο από χάκερ, αλλά και από το ίδιο το χρηματιστήριο. Αυτό μπορεί ήδη να παρατηρηθεί σε έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και πορτοφόλια Bitcoin πολλαπλών sig.  Σε έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, τα χρήματα ενός χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να μετακινηθούν μόνο όταν παρέχεται ένας δευτερεύων κωδικός ελέγχου ταυτότητας, ο οποίος λαμβάνεται συχνά χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Google. Με τις συναλλαγές m-of-n, απαιτούνται πολλαπλές υπογραφές, m, για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, και όχι μόνο μία με παραδοσιακές μεθόδους. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε μια μέθοδο συναλλαγών υπογραφής 2 από 3, τότε ο κάτοχος μιας μοναδικής υπογραφής δεν θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει χρήματα. Θα χρειαζόταν τουλάχιστον 1 από τις υπόλοιπες 2 υπογραφές. Μια ανταλλαγή θα μπορούσε να έχει ένα μόνο κλειδί για την υπογραφή συναλλαγών, ενώ ο χρήστης έχει ένα άλλο, και το τελικό είναι στην κατοχή ενός αξιόπιστου διαιτητή, ή ακόμη και κατοχή του χρήστη με τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Γενικά ο χρήστης θα παρέχει ένα κλειδί και την ανταλλαγή το άλλο, για την εξουσιοδότηση συναλλαγών. Ωστόσο, εάν η ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε εκτός σύνδεσης για κάποιο λόγο, ο χρήστης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κλειδί έκτακτης ανάγκης, μαζί με το κύριο κλειδί του, για να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματά του.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Άλλες μέθοδοι προστασίας των χρηστών ή παροχής πρόσθετης λειτουργικότητας στο Bitcoin, αναπτύσσονται για να βοηθήσουν στην αύξηση της προσβασιμότητας του Bitcoin και να παρέχουν επιπλέον επίπεδα ασφάλειας που θα απαιτηθούν για την κύρια αποδοχή.

Πώς θα δημιουργηθεί το Bitcoin; Θα προκύψουν άλλα ψηφιακά νομίσματα?

Προτείνονται πλευρικές αλυσίδες, οι οποίες θα επιτρέψουν την κατασκευή νέων μπλοκ αλυσίδων από το κύριο blockchain Bitcoin. Αυτές οι αλυσίδες θα υποστηρίζονται από τα Bitcoins με τα οποία συνδέονται, αλλά επιτρέπουν τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας των bitcoins μέσα τους. Οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πλευρικές αλυσίδες για ταχύτερες συναλλαγές, πειράματα στη λειτουργικότητα του Bitcoin ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα που μπορεί να φανταστεί ένας προγραμματιστής.

Τα χρωματιστά νομίσματα θα επιτρέψουν στους χρήστες να συνδέσουν μετοχές, χρεόγραφα, παράγωγα, εισιτήρια κ.λπ. σε ένα bitcoin ή bitcoin, με τρόπο που θα παρέχει αποδεκτή ιδιοκτησία. Το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιορίζεται μόνο στη φαντασία του χρήστη που θέλει να χρωματίσει ένα νόμισμα. Προς το παρόν, οι περισσότερες ιδέες επικεντρώνονται στη χρηματοδότηση και στις επιχειρήσεις, αλλά αυτή δεν είναι απαραίτητα η μόνη χρήση.

Το Bitcoin δεν είναι νεκρό, ούτε θα πεθάνει σύντομα. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τρόπο που δεν είναι δυνατό για τα παραδοσιακά συστήματα. Η ανοιχτή πηγή, η διανομή και η αποκεντρωμένη βάση του Bitcoin δημιουργεί απίστευτη αποδοτικότητα και ατελείωτες δυνατότητες. Επιτρέπει έναν τύπο φυσικής εξέλιξης που δεν εμφανίζεται σε μια επιχείρηση ή ένα σύστημα που ελέγχεται από ένα μοναδικό άτομο ή ομάδα. Οποιαδήποτε ιδέα μπορεί να προταθεί, να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει, και η ίδια η αγορά θα αποφασίσει την αξία της ή την έλλειψή της.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map