Tjen Bitcoin ved at dele din båndbredde

Siden oprettelsen har Bitcoin infiltreret den finansielle verden på mere end et niveau. Vi er dog stadig langt fra total adoption, da idealet ville være, at Bitcoin bare var en anden valuta, vi bruger i vores normale økonomiske forhold. Men et nyt projekt, kaldet BitMesh, ønsker at gøre dette ideal til virkelighed.

bitmesh bitcoin internetBitMesh kaldes allerede ‘Uber af internetudbydere’. Det kan beskrives som en decentral platform, der giver folk mulighed for at bruge basale enheder til at dele deres internetforbindelse. I dette tilfælde opfordrer platformen brugerne til at del deres internetbåndbredde til gengæld for BTC.

De vigtigste hjerner bag konceptet er Andrew Donley, Chris Smith og Chris Lunoe, der oprindeligt kun rodede ved at oprette et meshnet over en enkelt weekend. Viser sig, at det “rodede maske” blev en levedygtig og ligefrem god idé.

Efter den geniale idé blev en fungerende prototype, som man nemt kan installere på en Raspberry Pi, frigivet for et par måneder siden. Dette giver klienter mulighed for at oprette forbindelse til BitMesh-systemet og etablere det link, der muliggør betalinger mellem klienter og Bitcoin-serveren.

Mængden af ​​båndbredde, som en klient kan få fra delingsprocessen, bestemmes af serveren; på den anden side er båndbredden, der leveres til en bestemt klient, lineær med det beløb, de har betalt. Denne proces gør det muligt for BitMesh at skære mellemmanden ud, når de matcher servere og klienter ved hjælp af en ‘markedsplads’ type indstilling for at få det bedste tilbud for både køber og sælger. det er et venligt, let og mere robust miljø for folk, der ønsker at bytte deres internet mod BTC, en hvor efterspørgsel regulerer prismodellen.

Bitcoin tech til undsætning

Tidligere har folk ikke været meget opsat på at bruge systemer som BitMesh, fordi der ikke var nogen reel belønning for at gøre det. Men fordi Bitcoin kan behandle små transaktioner på en hurtig og effektiv måde – tillade kunder kun at betale for den båndbredde, de brugte indtil det tidspunkt, og videresælge ubrugt betalt båndbredde -, dette er nu en interessant mulighed.

BitMesh udgør den perfekte løsning for folk, der har svært ved at få adgang til internettet på et eller andet tidspunkt over en periode. Som for eksempel turister, der tilbringer nogle få i et fremmed land. Nu kan enhver klient hurtigt bruge Bitcoin overalt i verden og have internet tilgængeligt med det samme. Dette kan føre til, at folk er helt afhængige af BitMesh for alle deres internetbehov, hvilket hjælper dem med at spare penge og holde nogen permanent forbundet til netværket.

Den bedste del er det folk kan oprette forbindelse uden et brugernavn og / eller en adgangskode og begynd at bruge internettet i det øjeblik de opretter forbindelse til et BitMesh Wi-Fi-sted. Der er heller ingen kontrakter eller andre økonomiske forpligtelser, man skal acceptere, inden de bruger tjenesten, hvilket gør den ideel til dem, der hader at udlevere personlige oplysninger.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

wifi_bitmesh_bitcoinMen hvordan fungerer det? Hver person, der køber internet ved hjælp af Bitcoin, kan derefter oprette forbindelse til en BitMesh Wi-Fi-forbindelse tæt på dem, som leveres af en anden BitMesh-bruger og fungerer via virksomhedens app. Appen administrerer også direkte betalinger mellem parterne, hvor den part, der ønsker at købe internet, angiver, hvor meget båndbredde de vil betale for, eller de bare betaler bagefter for den mængde internet, der bruges. Bitcoin-serveren måler derefter mængden af ​​brugt internet og mængden af ​​internet, der er tilbage med en intern portal.

En anden stor fordel er, at klienter behøver ikke købe noget fancy teknisk udstyr. De kan bruge deres nuværende smartphones og / eller routere til at dele deres båndbredde. Det kan sammenlignes med andre Bitcoin-platforme som JoyStream, hvor brugerne betaler et bestemt Bitcoin-beløb for at udføre netværksaktiviteter såsom leeching torrents samt tjenester som Skype Wi-Fi.

Der er i øjeblikket et par Silicon Valley-investorer, der viser interesse for at investere i BitMeshs prototype. Dette er et stort skridt for kryptovaluta: selvom investorer allerede er fortrolige med Bitcoin-typeinvesteringer, kan konceptet hurtigt udvides, hvis tycoons fra andre teknologifelter begynder at vise interesse og lægge deres penge, hvor deres mund er.

I øjeblikket inkuberer Bitcoin venturekapitalfirma Boost VC BitMesh. Andreas M. Antonopolous, sikkerhedsekspert og vært for podcast-serien Let’s Talk Bitcoin, er en anden interesseret investor. Han beskriver BitMesh som “fantastisk” understreger, at folk har ventet på denne udvikling i lang tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map