OP-ED: Vi har brug for mere professionalisme på markedet for Bitcoin-prisanalyser

Ansvarsfraskrivelse: Forfatterens synspunkter afspejler ikke CoinBriefs synspunkter.

Analysere de analytikere, der analyserer Bitcoin-prisen

Prisen på Bitcoin falder. Naturligvis ønsker folk at vide, hvorfor og så ser de til Bitcoin nyhedswebsteder og underreddits til information. På disse websteder er der mennesker, der hævder at være Bitcoin-trendanalytikere; disse mennesker ser på grafer over Bitcoin-priser, laver trendlinjer og bruger derefter disse trendlinjer i deres forsøg på at forudsige fremtiden og ordinere handling for Bitcoin-entusiaster. Men disse “analyser” er sjældent rimelige og er næsten aldrig nøjagtige i deres forudsigelser. Denne seneste prisfald har ikke ændret dette samfund.

Da prisen først begyndte at falde fra muren på $ 630-650, der blev oprettet i sidste uge, så jeg en bestemt “analyse”, der virkelig ophidsede mig. Prisen på Bitcoin var faldet fra $ 640s til midten til høje $ 630s inden for en tidsperiode på to dage – hvis jeg ikke husker rigtigt. Denne person kiggede på de ugentlige pristabeller, sagde, at vi var på en nedadgående pris- spiral – hævdede, at vi ville vende tilbage til det midterste $ 400-prisklasse – og opfordrede alle hans læsere til at sælge, sælge, sælge! Han sagde, at de skulle sælge alt og købe tilbage, når prisen fandt et gulv, så de kunne tjene endnu mere, når prisen igen steg op. Nederst i artiklen var der en ansvarsfraskrivelse; det sagde, at han var stærkt investeret i Bitcoin. Så der er ingen grund til at spekulere i, hvorfor han ønskede, at alle skulle sælge, hvilket ville føre prisen ned yderligere! Hvis vi vendte tilbage til en pris på cirka $ 400, ville mange mennesker købe ind, og prisen ville skyde i luften igen, og denne mand ville have gjort store afkast på sin investering. Han skal være i et ret dybt hul med sin Bitcoin-investering, hvis han bruger sin position som en “analytiker” til at forsøge at manipulere markedet til hans fordel. Bortset fra den rent uholdbare metode, denne mand brugte i sin analyse, er jeg forfærdet over, at en person så ubemærket misbruger sin position som forfatter på et anstændigt Bitcoin-websted for at forsøge at vippe skalaerne i den retning, han ønsker. Jeg er personligt ikke opmærksom på nogen af ​​disse såkaldte “analytikere” af netop disse grunde; ekstremt mangelfuld metode og tvivlsomme motiver giver bestemt ikke pålidelig økonomisk rådgivning.

Dårlig økonomi og intellektuel uærlighed skal stoppes, hvis Bitcoin-markedsanalyse skal blive en legitim informationskilde for Bitcoin-investorer og entusiaster. De fleste af de mennesker, der gennemfører disse trendanalyser, ignorerer kerneprincipper i den generelle økonomiske teori. De overvejer ikke menneskelig handling, kausalitet og deres logiske konklusioner, når de trækker disse trendlinjer og udvider dem langt ind i fremtiden. De overholder hovedsageligt den positivistiske økonomifilosofi og stoler udelukkende på statistiske modeller og ligninger, der kun har relevans inden for den jævnt roterende økonomi, en teoretisk økonomisk tilstand, hvis forhold ikke har nogen vægt i den virkelige verden. Jeg diskuterede vigtigheden af ​​kausalitet i en tidligere artikel og viste, hvordan en enkel årsagsforbindelse mellem det menneskelige ønske om fritid og forekomsten af ​​en større nationalferie producerede et par dage med stagnerende handel på Bitcoin-markederne.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

En mere logisk årsag til Bitcoin-prisfaldet

Da jeg er om emnet kausalitet og dets plads i økonomisk metode, tillad mig at give min egen mening om, hvorfor prisen er faldet. Vi oplevede en enorm stigning i prisen på Bitcoin straks efter meddelelsen fra Dish Network om, at de ville være accepterer Bitcoin som et levedygtigt betalingsmiddel for deres tjenester. Dette spring i priser fremskyndede en allerede etableret opadgående tendens i værdien af ​​Bitcoin, der opstod som et resultat af en jævn strøm af gode nyheder i Bitcoin-samfundet. Lad os nu tage disse oplysninger og anvende dem på en nyere begivenhed, der tilsyneladende ikke er relateret til Bitcoin, ved at gøre dette tror jeg, at vi får noget værdifuldt indblik i årsagen til den aktuelt faldende pris på Bitcoin. I de sidste to eller tre dage har nyhederne dækket en hastigt faldende situation i Irak. En ekstremt radikal udløb af Al-Qaida har erobret flere byer i Irak og lukkes efter sigende Bagdad. Som svar på denne aktivitet meddelte præsident Obama, at det ikke er udelukket at tage det amerikanske militær tilbage til Irak for at bekæmpe disse oprørere. Aktiemarkedet reagerede meget negativt på denne nyhed; i dag (12. juni 2014) lukkede Dow Jones Industrial 109,7 point. Nu med disse oplysninger i tankerne kan vi se på det betydelige fald i prisen på Bitcoin med lidt mere klarhed. Det ser ud til, at Bitcoin-markederne svinger samtidig med aktiemarkedet, hvilket normalt ikke sker. Ud fra dette kan vi konkludere, at Dish-meddelelsen bragte nogle almindelige aktiemarkedsaktører, og nu sælger de bitcoins, ligesom de sælger aktier. Kombiner dette datum med den nylige frygt for Ghash.io, der er tæt på at nå 51% hashkraft, og vi får en temmelig rimelig hypotese om årsagen til den faldende Bitcoin-pris, der har fundet sted de sidste par dage.

Jeg siger ikke, at der ikke er nogen personer derude, der anvender sund metode, når de udfører trendanalyser, jeg har bare ikke set nogen endnu. Jeg har aldrig set nogen tilstrækkeligt ansætte rimelig økonomisk tænkning, når de tegner deres trendlinjer, de kører blot nogle tal, tegner en linje på diagrammet og forudsiger den langsigtede fremtid baseret på den antagelse, at alle de faktorer, der bestemmer prisen på Bitcoin forbliver den samme. Bitcoin-samfundet kunne helt sikkert bruge en dosis professionalisme og sund, logisk økonomisk teori. Sikker på, den fyr, jeg talte om i denne artikel, har haft ret indtil videre, prisen på Bitcoin falder stadig, når jeg skriver disse sidste ord. Men det fritager ham ikke for den smertefulde fejlagtige metode, der blev anvendt i hans analyse; et ødelagt ur er stadig rigtigt to gange om dagen. Der fortælles ikke, hvornår dette prisfald vil stoppe. Jeg tror, ​​at prisen vil flade ud, når alle de almindelige handlende, der kom ind på grund af Dish-meddelelsen, stopper med at sælge, og nyhederne beroliger sig om Irak. Plus, som en af ​​vores forfattere sagde, synes det usandsynligt, at et 51% angreb vil forekomme, selvom Ghash virkelig opnår 51% hashkraft. I henhold til kausalrelationers virkelighed frembringer et ustabilt politisk og økonomisk klima ustabile udsving i værdien af ​​alt, hvad der handles, dette er en meget værdifuld lektion, som Bitcoin-samfundet bør absorbere og overveje, når de gennemfører trendanalyser i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map