OP-ED: Tarvitsemme enemmän ammattitaitoa Bitcoin-hinta-analyysien markkinoilla

Vastuuvapauslauseke: Tämän kirjoittajan näkemykset eivät heijasta CoinBriefin näkemyksiä.

Analysoimalla analyytikot, jotka analysoivat Bitcoin-hintaa

Bitcoinin hinta laskee. Luonnollisesti ihmiset haluavat tietää miksi ja niin he katsovat Bitcoin uutissivustot ja subreddits tiedot. Näillä verkkosivustoilla on ihmisiä, jotka väittävät olevansa Bitcoin-trendianalyytikot; nämä ihmiset katsovat kaavioita Bitcoin-hinnoista, tekevät trendiviivoja ja käyttävät sitten näitä trendiviivoja yrittäessään ennustaa tulevaisuutta ja määrätä toimia Bitcoin-harrastajille. Mutta nämä “analyysit” ovat harvoin kohtuullisia, eivätkä ne ole koskaan tarkkoja ennusteissaan. Tämä viimeinen hintojen pudotuskierros ei ole tuonut mitään muutoksia tähän yhteisöön.

Kun hinta alkoi laskea viime viikolla perustetulta 630-650 dollarin muurilta, näin yhden erityisen “analyysin”, joka todella kiihdytti minua. Bitcoinin hinta oli pudonnut $ 640: stä $ 630: n keski- tai korkeaan $ 2: aan kahden päivän kuluessa – jos muistan oikein. Tämä henkilö katsoi viikon mittaisia ​​hintakaavioita ja totesi, että hintamme ovat laskusuunnassa – väittäen palaavansa 400 dollarin puoliväliin – ja rohkaisi kaikkia lukijoitaan myymään, myymään, myymään! Hän sanoi, että heidän pitäisi myydä kaikki ja ostaa takaisin, kun hinta löytyy lattia, jotta he voisivat hyötyä vielä enemmän, kun hinta nousee. Artikkelin alaosassa oli vastuuvapauslauseke; siinä todettiin, että hän oli investoinut voimakkaasti Bitcoiniin. Joten ei tarvitse spekuloida, miksi hän halusi kaikkien myyvän, mikä ajaisi hintaa edelleen! Jos palaisimme takaisin noin 400 dollarin hintaan, monet ihmiset ostaisivat sisään ja hinta nousisi jälleen taivaalle, ja tämä mies olisi tuottanut valtavan tuoton sijoituksestaan. Hänen on oltava melko syvässä aukossa Bitcoin-sijoituksellaan, jos hän käyttää asemaansa “analyytikkona” yrittäessään manipuloida markkinoita hänen hyväkseen. Sivuutettuaan puhtaasti kestämätön menetelmä, jota tämä mies käytti analyysissään, olen kauhistunut siitä, että henkilö väärinkäyttäisi niin häpeämättömästi kirjoittajan asemaa kunnollisen kokoisella Bitcoin-verkkosivustolla yrittäen kallistaa vaaka haluamaansa suuntaan. En henkilökohtaisesti kiinnitä mitään huomiota näihin niin kutsuttuihin “analyytikoihin” juuri näistä syistä; erittäin puutteelliset menetelmät ja kyseenalaiset motiivit eivät todellakaan anna luotettavaa taloudellista neuvontaa.

Huono taloustiede ja älyllinen epärehellisyys on lopetettava, jos Bitcoin-markkinoiden analyysistä tulee laillinen tietolähde Bitcoin-sijoittajille ja harrastajille. Suurin osa näistä trendianalyyseistä tekevistä ihmisistä jättää huomiotta yleisen talousteorian keskeiset periaatteet. He eivät ota huomioon ihmisen toimintaa, syy-yhteyttä ja loogisia johtopäätöksiä tehdessään näitä trendiviivoja ja ulottamalla ne kauas tulevaisuuteen. He noudattavat pääasiassa positivistista taloustieteen filosofiaa ja tukeutuvat yksinomaan tilastollisiin malleihin ja yhtälöihin, joilla on merkitystä vain tasaisesti pyörivän talouden, teoreettisen taloudellisen tilan alueella, jonka olosuhteilla ei ole painoa reaalimaailmassa. Keskustelin syy-yhteyden tärkeydestä edellisessä artikla ja osoitti, kuinka yksinkertainen syy-yhteys ihmisen vapaa-ajan halun ja suuren kansallisen pyhäpäivän välillä tuotti muutaman päivän pysähtyneen kaupankäynnin Bitcoin-markkinoilla.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Loogisempi syy Bitcoin-hinnan pudotukselle

Koska olen syy-aiheessa ja sen asemassa taloudellisessa metodologiassa, anna minun antaa oma mielipiteeni siitä, miksi hinta on laskenut. Näimme valtavan piikin Bitcoinin hinnassa heti sen jälkeen, kun Dish Network ilmoitti olevansa hyväksyvä Bitcoin kannattavana maksuvälineenä palveluistaan. Tämä hintojen nousu kiihdytti jo vakiintunutta Bitcoinin arvon nousutrendiä, joka tapahtui tasaisen hyvien uutisten virran seurauksena Bitcoin-yhteisössä. Otetaan nyt nämä tiedot ja sovelletaan niitä uudempaan tapahtumaan, joka näennäisesti ei liity Bitcoiniin, tekemällä tämän mielestäni saamme arvokasta tietoa Bitcoinin tällä hetkellä laskevan hinnan syystä. Viimeiset kaksi tai kolme päivää uutiset ovat keränneet nopeasti laskevaa tilannetta Irakissa. Al-Qaidan äärimmäisen radikaali haara on valloittanut useita Irakin kaupunkeja ja on tiettävästi sulkemassa Bagdadia. Vastauksena tähän toimintaan presidentti Obama ilmoitti, että Yhdysvaltojen armeijan palauttaminen Irakiin näiden kapinallisten torjumiseksi ei ole poissuljettua. Osakemarkkinat reagoivat tähän uutiseen erittäin kielteisesti; tänään (12. kesäkuuta 2014) Dow Jones Industrial sulki 109,7 pistettä. Nyt nämä tiedot mielessä voimme tarkastella Bitcoinin hinnan merkittävää laskua hieman selkeämmin. Näyttää siltä, ​​että Bitcoin-markkinat vaihtelevat samanaikaisesti osakemarkkinoiden kanssa, mikä ei yleensä tapahdu. Tästä voimme päätellä, että Dish-ilmoitus toi joitain valtavirran osakemarkkinoiden toimijoita, ja nyt he myyvät bitcoineja samalla tavalla kuin myyvät osakkeita. Yhdistä tämä peruspiste äskettäiseen pelkoon Ghash.io: sta, joka on lähellä saavutusta 51% hajautusvoimaa, ja saamme melko kohtuullisen hypoteesin viime päivien aikana tapahtuneen Bitcoin-hinnan laskun syystä.

En sano, ettei siellä ole yhtään henkilöä, joka käyttäisi hyviä menetelmiä trendianalyysejä suorittaessaan, en vain ole vielä nähnyt yhtään. En ole koskaan nähnyt kenenkään soveltavan kohtuullista taloudellista ajattelua riittävällä tavalla, kun he piirtävät trendiviivojaan, he vain juovat joitain lukuja, piirtävät viivan kaavioon ja ennustavat pitkän aikavälin tulevaisuutta olettaen, että kaikki tekijät, jotka määräävät Bitcoinin hinta pysyy samana. Bitcoin-yhteisö voisi ehdottomasti käyttää annosta ammattitaitoa ja järkevää, loogista talousteoriaa. Toki, kaveri, josta puhuin tässä artikkelissa, on ollut toistaiseksi oikea, Bitcoinin hinta on edelleen laskussa, kun kirjoitan nämä viimeiset sanat. Mutta se ei vapauta häntä analyysissään käytetystä tuskallisen virheellisestä metodologiasta; rikki kello on edelleen oikea kahdesti päivässä. Milloin hintojen lasku loppuu, ei voida kertoa. Uskon, että hinta tasoittuu, kun kaikki lautasen ilmoituksen takia saapuneet kauppiaat lopettavat myynnin ja uutiset rauhoittuvat Irakista. Lisäksi, kuten yksi kirjoittajistamme sanoi, näyttää epätodennäköiseltä, että 51 prosentin hyökkäys tapahtuu, vaikka Ghash saavuttaisi 51 prosentin hajautusvoiman. Syy-suhteiden todellisuuden mukaan epävakaa poliittinen ja taloudellinen ilmapiiri tuottaa vaihtelevaa kaiken vaihdettavan arvon arvoa, tämä on erittäin arvokas oppitunti, jonka Bitcoin-yhteisön tulisi ottaa huomioon ja ottaa huomioon tehdessään tulevaisuudessa trendianalyyseja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map