Medlem af Den Europæiske Centralbanks direktion er imod Bitcoin

Yves Mersch, medlem af Den Europæiske Centralbanks direktion, har offentligt talt imod Bitcoin, citerer dens volatilitet, manglende bred accept og decentralisering som grunde til, at Bitcoin ikke er et levedygtigt monetært system til erstatning for de regeringsstyrede fiat-pengesystemer. Naturligvis hævder Mersch, at den eneste måde at opnå bæredygtig økonomisk vækst er ved at bruge euroen, Den Europæiske Unions officielle valuta, snarere end at bruge nogen form for decentraliseret, eller hvad Mersch kalder “lokale” valutaer. Han gik endda så langt som at fastslå, at forskellige europæiske regioners brug af “lokale” valutaer endda stagnerede den økonomiske vækst.

Mersch om Bitcoin-volatilitet:

Imidlertid kan valutakurstab hurtigt fjerne denne fordel. For eksempel faldt Bitcoin-valutakursen, bestemt af udbud og efterspørgsel, fra € 170 til € 70 i april 2013, efter at Bitcoin-børsen midlertidigt suspenderede handel og udløste paniksalg. ”

Ved manglende accept:

På verdensplan er der sandsynligvis maksimalt to millioner Bitcoin-brugere og kun et par tusinde virksomheder og tjenesteudbydere, der accepterer bitcoins. Af den grund er bitcoins også omtalt som en “regional valuta på internettet.”

Ved decentralisering:

Yderligere prisfald opstod efter hackerangreb, da Bitcoins blev stjålet ved flere lejligheder. Dette skete senest i februar 2014 og førte til afviklingen af ​​Mt. Gox. Da Bitcoin-handelsplatforme ikke er reguleret, er 100% tab også mulige. Fraværet af en klar juridisk ramme fører også til betydelig juridisk usikkerhed blandt Bitcoin-brugere. Selvom interesserede meget let kan downloade applikationen til Bitcoin, forstår de hverken, hvordan dette betalingssystem fungerer nøjagtigt, eller de risici, de løber, når de bruger det. ”

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Mersch har naturligvis lavet nogle af de mest elementære fejl vedrørende Bitcoin i sin kritik mod det. For det første med hensyn til Bitcoins volatilitet er de pludselige prisudsving på Bitcoin-prisen på ingen måde en iboende eller naturlig egenskab ved denne krypto-valuta. Årsagen til dets nuværende volatilitet er manglende accept, et andet problem, som Mersch citerede i hans angreb på Bitcoin – vi vil diskutere dette problem senere. Og åbenlyst er manglende accept heller ikke en iboende eller naturlig egenskab ved Bitcoin. Den vigtigste faktor, der forhindrer Bitcoin i at blive bredt accepteret som det monetære system til at erstatte det nuværende centralbanksystem, er det enkle faktum, at Bitcoin stadig er i sin barndom. Mersch sammenligner et 5-årigt monetært system med et system af centralbank- og fiat-penge, der har et århundredes historie, der bakker op. Det vil helt klart tage noget tid for Bitcoin eller enhver kryptovaluta at blive så bredt accepteret som euroen eller dollaren. Da Bitcoin dog bliver mere bredt accepteret, volatiliteten af ​​bitcoin vil falde. I øjeblikket kan en større transaktion ændre prisen på bitcoin betydeligt. Når den når det punkt for bred accept, vil den dog handle ligesom enhver anden fiat-valuta. Faktisk vil bitcoins købekraft være mere stabil end fiat-valuta.

Dette bringer os til det andet argument, som Yves Mersch fremsatte mod Bitcoin: dets manglende accept. Som nævnt ovenfor er denne manglende accept ikke en iboende egenskab ved Bitcoin. Manglen på bred accept kommer af den enkle kendsgerning, at det er et meget nyt monetært system. Faktisk flere og flere købmænd – begge online og i fysisk butikker – accepterer Bitcoin som betaling hver dag. Derudover udvikles nye teknologier, der gør det muligt for Bitcoin-brugere at betale i Bitcoin i butikker, der ikke engang accepterer Bitcoin. Denne teknologiske udvikling vil gøre det meget nemmere at bruge Bitcoin som udvekslingsmiddel, hvilket gør det mere sandsynligt for enkeltpersoner at begynde at bruge det som sådan, hvilket nødvendigvis vil føre til, at flere virksomheder accepterer Bitcoin til betaling. Argumentet om, at Bitcoin ikke er et levedygtigt udvekslingsmiddel på grund af manglende accept, er helt fejlagtigt og ulogisk. Den eneste måde, hvorpå det kan blive bredt accepteret, er, at folk gør det rent faktisk Accepter det. Hvis du nægter at endda eksperimentere med det og opfordrer andre til at holde sig væk fra det, så selvfølgelig det bliver ikke bredt accepteret. Heldigvis er der et stigende antal mennesker, der begynder at vedtage Bitcoin som deres alternative monetære system og ignorerer disse påstande fra de rent selvinteresserede regeringer.

Endelig hævder Mersch, at Bitcoin er farligt, fordi det er dereguleret. På grund af denne deregulering siger Mersch, at “100% tab er … mulige.” Ja, det er de! Og det er en meget god ting! Uden et sikkerhedsnet, uden at nogen redder dig, skal du faktisk være smart med, hvordan du håndterer dine bitcoins. Oprettelse af et system til socialisering af eventuelle tab på Bitcoin-markedet vil uundgåeligt skabe moralsk fare; folk vil være vildt hensynsløse og kaste deres penge i et vilkårligt antal crypto-valuta relaterede projekter uden at studere og undersøge dem med forsigtighed. Hvis regeringen vil redde mig ud, når jeg mister mine penge, hvorfor skal jeg så bekymre mig om at miste mine penge? Manglen på regulering har været årsagen til Bitcoins eksplosion i popularitet. Enhver regulering vil enten bremse Bitcoins vækst eller vende den helt. Risiko og usikkerhed udgør essensen af ​​det frie marked, innovation og vækst, mens regulering og tvungen ”sikkerhed” frembringer økonomisk stagnation og regression. Decentralisering er ikke en fejl i Bitcoin. Decentralisering er den eneste grund til Bitcoins eksistens.

Yves Mersch har tydeligvis ingen reel forståelse af det frie marked eller monetære teori, hvilket er ironisk i betragtning af det faktum, at han sidder i bestyrelsen for Den Europæiske Centralbank. Påstandene fra Mersch mod Bitcoin forstærker bare den smertefulde åbenlyse kendsgerning, at ingen centraliseret monetær institution kan producere økonomisk vækst bedre end det frie spil på markedet. Faktisk gør centralbanker normalt tingene værre; vi kan se denne virkelighed, hvis vi fuldstændigt kan forstå størrelsen på økonomisk katastrofe som centralbanker har sat os op til. Bitcoin blev oprettet for at gøre disse centraliserede institutioner irrelevante. Det faktum, at centralbankerne er bange for dem, er et meget godt tegn. Når Mersch siger, at Bitcoin er dårligt for økonomisk vækst, mener han, at Bitcoin truer det voldelige monopol, som Den Europæiske Union har over Europas økonomi, og han er bange for at miste sit job og sin magt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map