Marco Santori sanoo, että “Bitcoin on valuutta” -oikeuspäätöstä voidaan käyttää “hyvin laajana ennakkotapauksena”

Jos jotain hyvää on tullut Trendon Shaversin luomasta Ponzi-järjestelmästä – kryptovaluutta-maailmassa tunnetaan paremmin nimellä “pirateat40” – on Texasin tuomarin päätös, joka on äskettäin päättänyt, että “Bitcoin on rahayksikkö tai -muoto”, mikä tarkoittaa, että Securities and Exchange Commission (SEC) voi mennä eteenpäin ja nostaa haasteen epäiltyyn.

Voit tarkistaa Pohjois-Amerikan tuomarin allekirjoittaman asiakirjan täältä. Tässä muistiossa tuomari Amos L.Mazzant analysoi tapausta, joka koskee Shaversin perustamaa ja ylläpitämää Bitcoin Savings and Trust (BTCST) -yritystä..

Epäilty tarjosi ja myi Bitcoin-määräisiä sijoituksia alustan kautta, onnistuu keräämään vähintään 700000 BTC: tä, arvo, joka vastaa melkein 63 miljoonaa dollaria nykypäivän hintoihin. Epäilyt olivat ilmeisiä, mutta SEC odotti oikeudellista lausuntoa asiasta. Lopuksi tuomari julkaisi seuraavan lausunnon:

On selvää, että Bitcoinia voidaan käyttää rahana. Sitä voidaan käyttää tavaroiden tai palveluiden ostamiseen, ja kuten parranajokoneet totesivat, sitä käytettiin yksittäisten elinkustannusten maksamiseen. Ainoa Bitcoinin rajoitus on, että se on rajoitettu paikkoihin, jotka hyväksyvät sen valuuttana. Se voidaan kuitenkin vaihtaa myös tavanomaisiin valuuttoihin, kuten Yhdysvaltain dollariin, euroon, jeniin ja juaniin. Siksi Bitcoin on rahayksikkö tai -muoto, ja sijoittajat, jotka haluavat sijoittaa BTCST: ään, tarjosivat rahasijoituksen.

Bitcoin Examiner puhui Marco Santorin, sääntelyasiain komitean puheenjohtajan kanssa Bitcoin-säätiö, tästä aiheesta. “On tärkeää tehdä ero lausekkeen” Bitcoin on rahaa “ja” Bitcoinia voidaan käyttää rahana “välillä. Mielestäni ei ole kiistanalaista sanoa, että “Bitcoinia voidaan käyttää rahana”. Ihmiset käyttävät Bitcoineja rahan sijasta koko ajan. Mielestäni tämä rajoitettu, toimiva lausunto on ilmeinen ”, asianajaja sanoi.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Kuitenkin, “kiistanalainen lausunto on, onko Bitcoin rahaa. Kun kaikki on sanottu ja tehty, Bitcoin on kaikki ja vain mitä se on. Se, miten päätämme selittää sen ihmisille, riippuu valitsemastamme metaforasta: raha, valuutta, jaettu kirjanpito, hyödyke, vertaisraha, elektroninen kulta – valitse abstraktiosi. “.

Mutta mitä tämä päätös tarkoittaa kryptovaluutan tulevaisuudelle? Asiantuntijan mukaan tätä on pidettävä erillisenä päätöksenä. “Tuomioistuin määritteli hyvin kapean, alustavan kysymyksen: ovatko Bitcoin-määräiset sijoitukset” arvopapereita “, jotta ne kuuluisivat Yhdysvaltojen liittovaltion tuomioistuinten lainkäyttövaltaan. Jotta tuote olisi “turvallisuus”, sen on oltava “rahan sijoitus”. Tuomioistuin havaitsi, että tätä tarkoitusta varten ”Bitcoin on valuutta tai rahan muoto”. Teknisesti, tämä on hyvin rajoitettu omistusosuus, jota pitäisi soveltaa vain kapeisiin arvopaperitapauksiin”, Marco Santori selittää.

Tuomari Mazzantin mielipide saattaa kuitenkin avata tien muutokselle kryptovaluutan maailmassa. “Käytännössä kuitenkin asianajajat, tuomarit, päättäjät ja sääntelyviranomaiset voidaan odottaa käyttävän sitä hyvin laajana ennakkotapauksena. Esimerkiksi finanssialan sääntelyviranomainen voi käyttää sitä tukeakseen kantaansa, jonka mukaan Bitcoin-vaihdon tulisi edellyttää rahansiirtolupaa. Asianajaja voi käyttää sitä vakuuttamaan eri osavaltiossa olevan tuomarin siitä, että hänen asiakkaansa varastetuilla Bitcoineilla on todellista arvoa, mikä tukee vahingonkorvausvaatimusta. Vaikutukset ovat kauaskantoisia ”, hän lisää.

Pääkysymys on, miten Pohjois-Amerikan oikeusjärjestelmä tarkastelee tällaista tapausta? Marco Santorin mukaan “kuusi kuukautta sitten” bitcoineja ei ole säännelty “, se olisi voinut olla oikeudenmukainen lausunto. Nykyään se ei vain pidä paikkaansa Yhdysvalloissa “.

Sääntelyasioiden komitean puheenjohtaja sanoo, että “monet Yhdysvaltojen ulkopuoliset lainkäyttöalueet ovat päättäneet olla sääntelemättä Bitcoinin siirtoja toistaiseksi. Se voi (ja todennäköisesti) muuttua, kun Bitcoin saa enemmän valtavirran hyväksyntää. Esimerkiksi Englanti ja Saksa ovat omaksuneet “odota ja näe” -periaatteen. Tässä ja nyt Yhdysvalloissa Bitcoin-teollisuutta säätelee kuitenkin nimenomaisesti useampi kuin yksi valtion virasto. Kuukausia sitten tiesimme, että valtiovarainministeriö päätti säätää sitä. Nyt tiedämme, että myös Securities and Exchange Commission säätelee sitä ”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map