Kuinka ostaa Tron (TRX) – Aloittelijan opas

Kuinka ostaa Tron (TRX) – Aloittelijan opas

Tron on foorumi luoda hajautettuja sovelluksia (alias Dapps), jotka käyttävät TRX-valuuttaa. Tässä lyhyessä oppaassa annan sinulle nopean yleiskatsauksen Tronista ja suosituimmista tavoista ostaa sitä.

Kuinka ostaa Tron-yhteenveto

Näin ostat Tronin:

Jos Binance ei toimi sinulle, tässä on joitain lisäostovaihtoehtoja:

Näin ostat Tronin pähkinänkuoressa. Jos haluat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen Tronista ja prosessista, jatka lukemista, käsittelen seuraavaa:

1. Mikä on Tron?

Justin Sun perusti vuonna 2017 Tron on alusta, jonka avulla kehittäjät voivat kirjoittaa hajautettuja sovelluksia. Se on hyvin samanlainen kuin Ethereum ja EOS, vaikka sen perustajat väittävät, että se on skaalautuvampi ja kustannustehokkaampi kuin vaihtoehdot.

Tron käyttää TRX-tunnusta alustansa virtalähteeseen. Delegoitua todistusta vaaran mallista käytetään päättämään, kuka voi lisätä lohkoja Tron-lohkoketjuun (ts. Minun TRX). Käyttäjät voivat sijoittaa osan varoistaan ​​äänestääkseen, ketkä haluavat kaivaa seuraavan lohkon. Toisin kuin paljon sähköä vaativa työn todistus, PoS on paljon kustannustehokkaampi.

Jos tämä kaikki kuulostaa liian hämmentävältä, on ehkä parempi tutustua Bitcoin-kaivosvideoon tutustumalla kaivostoimintaan yleensä.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Tron käyttää Solidityä ohjelmointikielenä (sama kuin Ethereum), ja siirtyminen Dapps for Ethereum -ohjelmistosta Troniin on suhteellisen helppoa.


2. Kuinka ostaa TRON (TRX)

Vaihe 1 – Valitse Tron-lompakko

TRX oli aiemmin ERC-20-merkki, mikä tarkoittaa, että se oli tallennettu Ethereumin lompakkoihin. Tänään Tronilla on oma lohkoketjusa omistetut lompakot.

Ledger

Ledger on laitteistolompakko, jonka avulla voit tallentaa TRX-laitteesi turvallisesti offline-tilaan. Se on monivaluuttainen lompakko, joka on yhteensopiva yli 1000 eri omaisuuden kanssa Tronin lisäksi.

Lompakolle on tällä hetkellä kaksi päämallia – Nano S ja Nano X. Nano X on edistyneempi malli, joka tarjoaa myös mobiilitukea Bluetoothin kautta. Voit lukea Ledger Nano X -katsaukseni täältä.

Exodus

Exodus on monivaluuttainen työpöydän lompakko, joka tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän ja mahdollisuuden vaihtaa kolikoita lompakon sisällä (Shapeshift-integraation avulla). Exodus on saatavana Macille, Windowsille ja Linuxille. Voit lukea täydellisen Exodus-arvosteluni täältä.

TronWallet mobiililaitteille

Suositteli Tron Foundation, TronWallet on mobiililompakko, joka on saatavana verkkotunnukselle iOS ja Android. Lompakko ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista, on täysin avoimen lähdekoodin ja suhteellisen helppo käyttää.

Tron-paperilompakko

Jos haluat suhtautua vakavasti tietoturvaan, mutta et halua maksaa laitteistolompakosta, voit tallentaa TRX: n paperilompakolle. Tämä tarkoittaa, että TRX-kolikoidesi yksityinen avain tulostetaan paperille, joka tulisi pitää turvallisena ja salassa. Tämä verkkosivusto voit tulostaa oman paperilompakon.

Löydät täydellisen luettelon suositelluista Tron-lompakoista Tron-säätiöltä tässä.

Etsi Tron-osoitteesi

Kun sinulla on lompakko, sinun on hankittava Tron-osoitteesi. Tron-osoite on pitkä kirjain- ja numerojono, joka alkaa T: llä. Tässä on esimerkki:

TYRRb6uWsn11cZEmwaTWk6wDEnNcTT88pD

Vaihe 2 – Osta Tron pörssistä

Huolimatta siitä, että TRX: llä on markkina-arvo miljardeissa dollareissa, ei ole paljon valintoja, kun on kyse hyvämaineisista pörsseistä, joista sitä ostaa. Tällä hetkellä yleisimmät TRX-kaupankäyntiparit ovat Bitcoinin (BTC) ja Ethereumin (ETH) kanssa. Jos haluat ostaa TRX: n fiatilla (eli USD tai EUR), on vain muutama arvoinen vaihtoehto.

Osta Tron Binancen kautta

Binance on epäilemättä paras paikka ostaa Tron. Vaikka Binance käynnistyi vasta vuonna 2017, se on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhdeksi suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista.

Äskettäin pörssi otti käyttöön mahdollisuuden ostaa kryptovaluutta luottokortilla, mutta palkkiot ovat korkeammat kuin salauksen salauksesta. Voit lukea koko Binance-arvosteluni täältä.

Osta Tron Cex.ion kautta

CEX.IO tarjoaa mahdollisuuden ostaa Tron luottokortilla. Voit tallettaa varoja tilillesi luotto- tai maksukortilla, pankkisiirrolla tai kryptovaluutalla. Kun varat ovat saldossasi, voit ostaa Tronin välittömästi. Luottokortin käyttäminen Tronin ostamiseen edellyttää kuitenkin yleensä suurempia maksuja. Voit lukea CEX.io-arvosteluni täältä.

Osta Tron Bittrexin kautta

Vuonna 2014 perustettu yhdysvaltalainen cryptocurrency -vaihto Bittrex tarjoaa TRX / USD -kauppaparin. Toinen syy harkita tätä vaihtoa on suhteellisen nopea ja helppo rekisteröintiprosessi. Bittrexillä on kuitenkin huonoja käyttäjien arvosteluja asiakaspalvelusta (tai sen puutteesta). Voit lukea arvosteluni Bittrexistä täältä.

Osta Tron Bitfinexin kautta

Bitfinex on kehittynyt pörssi, joka ei yleensä sovellu aloittelijoille. Bittrex antaa sinun ostaa Tron USD tai EUR. Pörssillä on korkea likviditeetti (eli suuri määrä kauppiaita) ja se tarjoaa kohtuulliset palkkiot. Jos et ole uusi kaupankäynnissä, tämä olisi todennäköisesti paras vaihtoehto. Voit lukea Bitfinex-arvosteluni täältä.

Osta Tron Bitpandan kautta

Bitpanda tarjoaa alustallaan laajan valikoiman kryptovaluuttakauppapalveluja. Bitpanda antaa sinun ostaa Tronia välittömästi verkon ja sovelluksen kautta. Se on käyttäjäystävällinen palvelu, jonka mukavuus on kohtuullinen. Lisäksi voit hyödyntää Bitpanda pro -ohjelmaa laajan valikoiman altcoineja käymällä kauppaa. Voit lukea Bitpanda-arvosteluni täältä.

Vaihe 3 – Vedä TRX lompakkoon

Tron-rahakkeiden säilyttämistä kryptovaluutan pörssissä ei suositella, koska pörssit voidaan hakata tai jopa sulkea. Jopa pienemmät ongelmat, kuten aikataulun mukainen huolto, voivat osoittautua ongelmallisiksi.

Kun olet löytänyt pörssin, rekisteröitynyt ja käynyt kauppaa, varmista, että vedät TRX: n Tron-osoitteeseen, jonka sait vaiheessa 1. Jos sinulla on niin paljon hakkereita ja vaihdon epäonnistumisia, mitä tapahtui aiemmin, sinun kannattaa varmistaa olet ainoa, jolla on määräysvalta kolikoissasi.

3. Johtopäätös – Onko Tron hyvä sijoitus?

Tron on varmasti herättänyt kiinnostuksen moniin kryptovaluutta-sijoittajiin, mutta se ei silti näytä samoja adoptoinnin merkkejä kuin Bitcoin tai Ethereum, joten on vielä pitkä matka. Se on myös yksi vaikeimmista altcoineista, koska monet suosituista lompakoista eivät tue sitä.

Toivon, että tämän oppaan tiedot antoivat sinulle selkeän yleiskuvan ostoprosessista. Oletko käyttänyt jotain edellä mainituista lompakoista tai vaihdoista? Mitä mieltä olet Tronista? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa!

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map