FATF: Bitcoin-positiivinen, mutta riskialtti hallituksille

Finanssitoimintaryhmä (FATF), riippumaton hallitustenvälinen virasto, on julkaissut paperi päällä Bitcoin. FATF auttaa hallituksiaTekijä Veeven Fair Use, href =Wikimedia Commonsin kautta “width =” 60 “height =” 104 “/> ja maailma estää talousrikollisuuden, lähinnä rahanpesun ja terrorismin rahoituksen. Työryhmän Bitcoinista julkaisema paperi kattaa digitaalisen valuutan ja mahdolliset riskit, jotka liittyvät Bitcoinin käyttöön. Vaikka Bitcoinin – ja yleensä kryptovaluutan – etujen kattavuus oli täysin positiivinen, paperin pääpaino oli Bitcoinin luomissa “riskeissä”. Vaikka henkilö, joka on lukenut tämän pintapuolisesti Paperi saattaa uskoa, että Financial Action Task Force huolehtii Bitcoinia käyttävien henkilöiden suojelusta, koska heidän lausuntonsa mukaan Bitcoin vaikeuttaisi yksilöihin tehtyjen rikosten ratkaisemista – tarkempi lukeminen paljastaa raportin todellisen tarkoituksen. FATF: n raportti ei todellakaan koske kuluttajien turvallisuutta, vaan pikemminkin uhkaa, jonka Bitcoin aiheuttaa hallituksen väkivaltaiselle voimalle.

Raportin ensimmäinen puolisko käytetään terminologian määrittelyyn lukijoille, jotka eivät tunne salausvaluuttaa. Se erottaa “keskitetyt virtuaalivaluutat” ja “kryptovaluutat”. Lehdessä selitetään myös asioita, kuten kaivostyöläiset, lompakot, vaihdot ja Tor. Sitten, aloittaen 8. sivun alareunasta, työryhmä antaa lyhyen kappaleen Bitcoinin käytön eduista.

Tämä lyhyt kappale Bitcoinin ”laillisista” käyttötavoista esittelee muutamia lukemattomista positiivisista asioista, jotka tulevat Bitcoinin käytöstä. Paperissa todetaan, että Bitcoin voi “parantaa maksujen tehokkuutta” ja “vähentää maksujen ja varainsiirtojen transaktiokustannuksia”. Raportin mukaan Bitcoin voi myös helpottaa mikromaksuja kaupoissa, jotta yritykset voivat ansaita rahaa tuotteista ja palveluista, joita aiemmin oli vaikea hinnoittaa. Lisäksi työryhmä kirjoitti, kuinka Bitcoinin käyttö voisi merkittävästi uudistaa maailmanlaajuisia rahalähetysmarkkinoita. Välittömien maksujen ja erittäin matalien transaktiomaksujen ansiosta Bitcoin voi tehdä paljon halvemmaksi henkilöille rahan lähettämisen köyhien maiden ystäville tai perheenjäsenille. Bitcoinin käyttö tällä tavalla kilpailisi suoraan perinteisten pankki-ohjattujen pankkisiirtopalvelujen kanssa, joilla on valtavat kansainväliset maksut, joiden vuoksi ihmisten on erittäin kallista lähettää rahalähetyksiä niitä tarvitseville. Siksi Bitcoin voi auttaa nostamaan miljoonia kehitysmaiden ihmisiä köyhyydestä lisäämällä näille köyhille henkilöille lähetetyn yksityisen taloudellisen tuen määrää. Lopuksi kappaleessa todetaan lopuksi, että nämä edut on analysoitava huolellisesti sen selvittämiseksi, poistuako Bitcoinin noudattaminen perinteisillä varainhoitosäännöillä nämä mahdolliset edut vai ei..

Ja tässä positiivisuus päättyy tässä raportissa. Rahoitustyöryhmän loppuraportti käsittelee Bitcoinin ja yleensä salausvaluutan käyttöön liittyviä riskejä. Nämä riskit eivät kuitenkaan koske hajautettua valuuttaa tosiasiallisesti käyttäviä ihmisiä. Pikemminkin ne koskevat vain hallituksia, jotka yrittävät säilyttää hallitsevansa rahavarat kasvavan kilpailun, kuten Bitcoinin, edessä. Tässä on joitain lainauksia raportista, jossa hahmotellaan FATF: n kanta salausvaluutan riskeihin:

Kirjoittanut Steve Jurvetson [CC BY 2.0] Flickrin kauttaKirjailija: Steve JurvetsonCC BY 2.0], Flickrin kautta

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

“Ne saattavat sallia suuremman nimettömyyden kuin perinteiset käteisvaraamattomat maksutavat. Virtuaalivaluuttajärjestelmillä voidaan käydä kauppaa Internetissä, niille on yleensä ominaista ei-kasvokkain olevat asiakassuhteet, ja ne voivat sallia nimettömän rahoituksen (käteisrahoitus tai kolmannen osapuolen rahoitus virtuaalisten vaihtolaitteiden kautta, jotka eivät tunnista rahoituslähdettä oikein). He voivat myös sallia nimettömät siirrot, jos lähettäjää ja vastaanottajaa ei ole tunnistettu riittävästi. “

Hajautetut järjestelmät ovat erityisen alttiita nimettömyysriskeille. Esimerkiksi tileinä toimivilla Bitcoin-osoitteilla ei ole nimeä tai muuta asiakastunnusta, eikä järjestelmällä ole keskuspalvelinta tai palveluntarjoajaa. Bitcoin-protokolla ei vaadi tai tarjoa osallistujien tunnistamista ja todentamista tai luo historiallisia tietoja tapahtumista, jotka liittyvät välttämättä todellisen maailman identiteettiin. “

Ei ole keskitettyä valvontaviranomaista, eikä AML-ohjelmistoja ole tällä hetkellä saatavilla epäilyttävien tapahtumamallien seuraamiseen ja tunnistamiseen. Lainvalvontaviranomaiset eivät voi kohdistaa yhteen keskuspaikkaan tai yksikköön (järjestelmänvalvojaan) tutkinta- tai omaisuuden takavarikointitarkoituksia varten (vaikka viranomaiset voivat kohdistaa yksittäisiin vaihtoon asiakastietoja, joita vaihdin voi kerätä). Se tarjoaa siten mahdollisen nimettömyyden tason, joka on mahdotonta perinteisten luotto- ja maksukorttien tai vanhempien verkkomaksujärjestelmien, kuten PayPalin, kanssa. “

Ja viimeiseksi:

Hajautettuja muunnettavia virtuaalivaluuttoja, jotka mahdollistavat nimettömät henkilöiden väliset liiketoimet, saattaa tuntua olevan digitaalisessa maailmankaikkeudessa kokonaan tietyn maan ulottumattomissa. “

Ainakin tälle kirjoittajalle näyttää siltä, ​​että työryhmä ei ota tässä raportissa huomioon todellisia, Bitcoinia käyttäviä kuluttajia. Kaikki paperin “riskeiksi” merkitsemät asiat tekevät itse asiassa bitcoinista markkinakelpoisen valuutan. Ihmiset haluavat käyttää valuuttaa, joka tekee heistä tuntemattomia ja jäljittämättömiä, koska he eivät halua hallitustensa ryöstävän yksityiselämässään. Jos asiat, jotka työryhmä korostaa vaarallisina mahdollisuuksina Bitcoinin käytössä, ovat todella asioita, jotka ihmiset haluavat nähdä valuutassa, käy selväksi, että tätä paperia ei ollut tarkoitettu varoittamaan siviilejä Bitcoinin käyttöön liittyvistä vaaroista.

Skotkeilla [CC BY 2.0] Flickrin kauttaTekijä scottks [CC BY 2.0], Flickrin kautta

Pikemminkin tämän raportin tarkoituksena on varoittaa hallituksia siitä, että Bitcoinin lisääntyvä käyttöönotto vaihtovälineenä uhkaa suoraan heidän monopoliasemiaan rahalla ja että heidän tulisi alkaa sekoittua saattamaan tämä hajautettu tekniikka hallintaansa. Varoittaessa hallituksia Bitcoinin uhasta heidän väkivaltaiselle voimalleen paperi käyttää ristiriitaisesti salausvaluutan näkökohtaa, jota se aiemmin käytti todellisena etuna. Paperissa todettiin, että välittömät maksut ja alhaiset transaktiokustannukset mahdollistivat hajautettujen valuuttojen lähettämisen helposti rajojen yli, mikä voisi kannustaa Bitcoinin käyttöä terroristijärjestöjen rahoittamismenetelmänä. Hyödyllä, jonka tämä sama ominaisuus tarjoaa köyhien maiden kärsiville ihmisille, ei ole merkitystä, kun he joutuvat vastaamaan terrorismin rahoitukseen, joka luotiin kokonaan vastauksena hallituksiin, jotka rikkovat yksilöiden oikeuksia ja vakaumuksia. Mutta älä välitä siitä, että työryhmä sanoo, että me huolehdimme vain hallituksen määräävän aseman ylläpitämisestä.

Onneksi Bitcoinin kannattajille tällaisilla raporteilla ei kuitenkaan todennäköisesti ole vaikutusta hallitusten kykyyn luoda tehokasta Bitcoin-sääntelyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map