Et svar på professor Bitcorn: Jeg satser 1 Bitcoin på, at du er forkert

I slutningen af ​​2013, på toppen af Bitcoin‘S pris begyndte mange økonomer at komme med vilde anklager og forudsigelser om Bitcoins fremtid. En forudsigelse, der skiller sig ud blandt de andre, var forudsigelsen af ​​Boston University-økonom, Mark T. Williams, kærligt kendt i Bitcoin-samfundet som “Professor Bitcorn.” Han sagde, at Bitcoin var en fuldstændig uholdbar og tåbelig idé som et monetært system, og at dens værdi ville falde til $ 10 inden for første halvdel af 2014. Derefter, i januar 2014, indsnævrede han sin forudsigelse yderligere og sagde, at Bitcoins pris ville være på $ 10 inden juni 2014. Williams sagde, at:

”At antage, at valuta kan være computergenereret, køre på en decentral måde og uden for det centrale banksystem, og kontrol er farcical og økonomisk farlig.”

Det faktum, at professor Williams mener, at Bitcoin ikke er bæredygtig på grund af, at den er “computergenereret”, samtidig med at den fordømmer den for at være “decentraliseret … og uden for det centrale banksystem”, er latterligt i betragtning af det faktum, at verdens centralbanker skaber penge ud af tyndt luft ved at trykke på en knap på en computer. De fleste penge i bankhvelv i dag er ikke fysisk papir, det er en samling af numre på en computerskærm. At sige, at Bitcoin er ”farcical og økonomisk farligt” på grund af dets eksistens i den digitale verden, er i bedste fald hyklerisk og viser den almindelige økonomers rene arrogance. At trykke på en knap på et tastatur og spontant bringe ubegrænsede mængder penge, og dermed inflation, i eksistens er helt fint, fordi de elskede centralbanker gør det. Algoritmisk minedrift af en knap mængde bitcoins for at opretholde valutaens købekraft, så den forbliver nyttig, er bare helt skræmmende og utænkelig, fordi det gøres af enkeltpersoner, der frivilligt arbejder sammen og forsøger at opnå et mere velstående samfund.

Juni er nu kommet over os, og i modsætning til professor Bitcorns alt for selvsikre og fuldstændig ubegrundede forudsigelse ligger prisen på Bitcoin langt over $ 600. Bitcoin har lang vej at falde i denne måned, hvis Williams ‘forudsigelse skal gå i opfyldelse.

For et par dage siden foretog professor Bitcorn et nyt interview med Coindesk. I dette interview stod han delvis med sin forudsigelse om, at bitcoin i juni 2014 ville være under 10 dollars pr. BTC. Og med “delvist” mener jeg, at han ignorerede sin meget specifikke prisforudsigelse på $ 10 i juni og sagde, at:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

“Jeg fortsætter med at holde fast i min forudsigelse om, at bitcoin er groft overpris, og at prisen til sidst vil tilpasse sig dramatisk nedad, da de forventede priser til perfektion forventet af bitcoin-promotorer ikke kan opfyldes.”

Ikke længere siger Prof. Bitcorn, at vi vil være til $ 10 eller en bestemt pris på en bestemt dato, han siger blot, at prisen på et tidspunkt vil falde. Hark! Profeten har talt! Og på et eller andet tidspunkt vil prisen på Bitcoin gå ned! Det er klart, at professor Bitcorn forsøger at holde sig væk fra indholdet af sin aktuelle forudsigelse i 2013, og dens indsnævrede version, som han avancerede i begyndelsen af ​​2014 – som han sandsynligvis nu er klar over var smertefuldt unøjagtig. I stedet for at indrømme sin fejltagelse forsøger professoren at dreje sine egne ord for at bevare sit udseende som en ekspertøkonom. Men at komme med den generelle erklæring om, at Bitcoins pris vil falde på et eller andet tidspunkt i fremtiden, er sjovt uvidenskabeligt, hvilket er ironisk fra en almindelig økonom, der sandsynligvis tror på positivisme i økonomi og ignorerer det grundlæggende princip for menneskelig handling. Jeg formoder, at hvis jeg siger “på et eller andet tidspunkt i løbet af menneskets historie, vil det regne,” så vil jeg være i stand til at kalde mig selv en ekspert meteorolog? Det er ikke nyt, at prisen på Bitcoin svinger meget; faktisk er disse udsving blevet en livsstil i Bitcoin-samfundet og har været kilden til meget unøjagtige og falske trend “analyser” og forudsigelser. Volatilitet er dog ikke et tegn på, at Bitcoin ikke er et levedygtigt monetært system. Det er blot et symptom på en valuta, der i øjeblikket mangler en bred sats for accept af den almindelige befolkning. Fordi den nuværende brugerbase af Bitcoin er relativt lille, har en enkelt transaktion en langt større indflydelse på Bitcoins købekraft end den effekt, som en transaktion ville have på Dollars købekraft. Derudover er manglen på accept ikke en iboende egenskab ved Bitcoin. Og de seneste Bitcoin-nyheder viser en opadgående tendens i dets accept.

Der er adskillige mere fuldstændig vildfarne argumenter fra professor Bitcorn, som vi ikke har plads til at diskutere her. Disse argumenter involverer tro på, at The Bitcoin Foundation er fuldstændig ansvarlig for Bitcoins prisbane, og at der er behov for international regulering for at Bitcoin skal være “sikkert” for forbrugerne at bruge. Disse argumenter viser yderligere professor Bitcorns uvidenhed om krypto-valuta og henviser til hans uvidenhed inden for økonomi generelt. Det er dog ingen grund til sympati. Så længe Prof. Bitcorn fortsat offentliggør ubegrundede og ugyldige argumenter om Bitcoin, vil han blive udsat for den hårdeste kritik af Bitcoin-samfundet; og med rette.

Jeg vil dog forsøge at give professor Williams fordelen ved tvivlen. Ja, det er juni, og prisen på Bitcoin ligger langt over $ 600 og fortsætter med at stige. Men det er kun begyndelsen af ​​juni. Det er muligt, skønt det er meget usandsynligt, at prisen på Bitcoin kan ende på $ 10 inden 30. juni. Så jeg foreslår en venlig indsats: Hvis prisen på Bitcoin er på eller under $ 10 inden 30. juni, betaler jeg professor Williams den aktuelle dollarækvivalent til 1 bitcoin, hvilket er $ 672,21. Hvis Williams ‘forudsigelse imidlertid er forkert, og prisen på Bitcoin stadig er over $ 10 inden 30. juni, skal han betale mig 1 bitcoin, som prisen ligger den 30. juni. Hvis professor Bitcorn på en eller anden måde ser denne artikel, og han tror virkelig på sin økonomisk ekspertise, så skulle han ikke have noget problem med at acceptere denne indsats. Hvad vil prisen på Bitcoin være i slutningen af ​​juni? Det vil tiden vise.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map