Electrum-lompakon tarkistus

Electrum-lompakon tarkistus

Ehkä yksi vanhimmista toimijoista Bitcoin-lompakon markkinoilla on Electrum. Tässä katsauksessa käsittelen lompakon hyviä ja huonoja puolia sekä jaan henkilökohtaisen kokemukseni sen kanssa.

Electrum Review -yhteenveto

Electrum on Bitcoin-työpöydän lompakko, joka on monipuolinen, mutta ei kovin käyttäjäystävällinen. Jos olet vasta aloittamassa Bitcoinin käyttöä, suosittelen välttämään Electrumia, mutta jos olet jo perehtynyt perusehtoihin, tämä on erinomainen valinta.

Se on pähkinänkuoressa Electrum. Tarkempaa katsausta varten jatka lukemista, tässä kerron:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

1. Yleiskatsaus Electrumiin

Luonut marraskuussa 2011 Thomas Voegtlin, Electrum on sittemmin muuttanut eri kehittäjät (koodi on avoimen lähdekoodin). Electrum on asiakaspohjainen lompakko – mikä tarkoittaa, että sen käyttämiseksi sinun on ladattava ja asennettava se tietokoneellesi.

Asiakas on käytettävissä vain työpöydälle, mikä on merkittävä haittapuoli käyttäjille, jotka haluavat käyttää matkapuhelinta lompakkona.

Electrum on ylpeä siitä, että hän on nopea, turvallinen ja yksityinen. Lompakko on yksinkertainen lompakko, eli se ei lataa estoketjua, joten asennuksessa ei ole viiveitä ja se on aina ajan tasalla.

Yksityiset avaimesi on salattu, eivätkä ne koskaan poistu tietokoneeltasi. Lompakkosi voidaan palauttaa salaisesta lauseesta (joka tunnetaan myös nimellä siemenlause). Voit myös pitää yksityiset avaimesi offline-tilassa ja siirtyä verkkoon vain kellotaulukkoon.

Yksityistä avainta ei myöskään jaeta palvelimen kanssa, joka yhdistää Electrumin Bitcoin-verkkoon. Palvelin ei tallenna käyttäjätilejä. Et ole sidottu tiettyyn palvelimeen, eikä palvelimen tarvitse tuntea sinua.

Lopuksi, Electrum on kehitetty tukemaan laitteistolompakoita, kuten TREZOR tai Ledger. Tämä tarkoittaa, että yksityinen avain tallennetaan turvallisesti offline-tilassa laitteiston lompakkoon, kun taas Electrumin käyttöliittymän avulla voit lähettää kolikoita milloin tahansa..


2. Oma henkilökohtainen Electrum-kokemukseni

Monien mielestä Electrum on paras Bitcoin-työpöydän lompakko, kädet alas. Halusin katsoa Electrumia aloittelijan näkökulmasta, koska minusta tuntui aina, että lompakko on liian monimutkainen.

Asennusprosessi

Vaikka asennusprosessi on melko yksinkertainen ja suoraviivainen kokeneille bitcoinereille, en ole varma kuinka intuitiivinen se olisi jollekulle, joka on vasta ottamassa ensimmäisiä askeleitaan kryptovaluuttamaailmassa.

Pohjimmiltaan vain “Seuraava” napsauttaminen koko ajan on luultavasti ensisijainen asetus aloittelijoille. Siellä ei kuitenkaan ole työkaluvihjettä tai yhteenvetoa, joka selittäisi eri vaiheet, kuten alla on esitetty:

Electrum-siementyyppi

Ainakin tärkein osa siemenlause selitetään hieman yksityiskohtaisemmin:

Electrum-lompakon sukupolvi

Huomaa – sinun pitäisi ei koskaan paljastaa siemenfraasi verkossa. Yllä oleva siemen on tarkoitettu vain ohjeellisiin tarkoituksiin, enkä käytä sitä varojen varastointiin.

Koko asennusprosessi koostuu 7 vaiheesta, jotka sisältävät:

Kuten näette, tämä on todennäköisesti hieman enemmän kuin keskimääräinen ei-tekninen aloittelija pystyy käsittelemään. Katsokaa Exodusta nähdäksesi, kuinka aloittelija on aloittanut.

Käyttöliittymä

Lompakon työpöytäasiakkaan käyttöliittymä on melko suoraviivainen. Kolme välilehteä ikkunan yläosassa antaa sinun valita “Lähetä”, “Vastaanota” ja tapahtumahistoriasi.

Electrum-lompakon historia

Ikkunan alaosassa on mahdollisuus tarkastella järjestelmän asetuksia, tarkastaa siemeniäsi tai vaihtaa salasanasi.

Kaiken kaikkiaan muotoilu on melko yksinkertainen, mutta ei aivan kutsuva. Näyttää siltä, ​​että Electrum keskittyy toiminnallisuuteen pikemminkin kuin käyttökokemukseen. Jos joku uusi Bitcoin-käyttäjä lataa tämän lompakon, on todennäköistä, että hän ei tiedä mitä tehdä kaikista lompakon tarjoamista vaihtoehdoista.

Runsas ominaisuus

Electrumin etu on, että se on monipuolinen, lähinnä Bitcoin-tapahtumien mukauttamisessa.

Lompakon avulla voit asettaa mukautettuja maksutapahtumia. Electrum tukee myös Replace By Fee -ominaisuutta (RBF), jonka avulla voit lähettää tapahtumasi uudelleen korkeammalla maksulla, jos sitä ei saada.

Voit merkitä eri osoitteet viitteeksi, jotta tiedät, mistä maksut tulevat. On myös helppo tapa viedä koko lompakon historia, osoitteet ja tarrat.

Lisäksi lompakon avulla voit allekirjoittaa viestejä yksityisellä avaimellasi ja myös maksaa monille, mikä on yhden tapahtuman lähettäminen useille vastaanottajille.

3. Tuetut kolikot

Electrum tukee vain Bitcoinia (BTC). Bitcoin Cashille, Bitcoin Goldille ja muille kolikoille on kuitenkin luotu klooneja.


4. Asiakastuki ja arvostelut

Electrumilla on todella laaja dokumentaatio verkossa sekä aktiivinen BitcoinTalk-luokka mistä saat vastauksia kysymyksiisi.

Vaikka lompakosta ei ole paljon online-arvosteluja, Bitcoin-yhteisö yleensä kehuu Electrumia olevan yksi parhaista mahdollisista valinnoista pienille Bitcoin-määrille.

5. Usein kysytyt kysymykset

Kuinka turvallista on Electrum?

Electrum on suojattu salasanalla ja voi myös salata kiintolevyllä olevan yksityisen avaimen. Jos salasana menetetään tai tietokone tuhoutuu, voit aina palauttaa varat siemenlauseella (olettaen, että kirjoitit sen muistiin lompakon asetusten aikana).

Tukeeeko Electrum Bitcoin Cashia?

Ei, Electrum tukee vain BTC: tä. On kuitenkin Electron Cash joka on Electrumin klooni Bitcoin Cashille.


6. Päätelmä

Electrum on loistava, nopea, turvallinen ja vakaa lompakko, mutta se ei sovellu aloittelijoille. Lompakolla on valtava tuki Bitcoin-yhteisöltä ja se on erittäin monipuolinen.

Jos aloitat vasta Bitcoinilla, en ehdottaisi tätä lompakkoa, mutta jos tiedät kiertosi perusehtojen ympärillä, Electrum on erittäin suositeltava (hei, käytän sitä itse).

Onko sinulla ollut kokemusta Electrumin käytöstä? Haluaisin kuulla siitä alla olevasta kommenttiosasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map