Canada til at gennemføre Bitcoin-regulering

Den canadiske regering har ændret provenuet fra kriminalitet (hvidvaskning af penge) og terrorfinansieringsloven fra 2000 for at omfatte et stykke Bitcoin regulering, der vil kræve, at enhver Bitcoin-virksomhed, hvad enten de er baseret i eller uden for Canada, skal følge nogle ret strenge retningslinjer, når de udfører forretningstransaktioner, der overlapper hinanden i canadiske finansielle områder. Lovforslaget om ændring af provenuet fra kriminalitet (hvidvaskning af penge) og terrorfinansieringsloven fra 2000 blev først introduceret i marts, men blev først vedtaget af det canadiske parlament den 19. juni. Mens Bitcoin sandsynligvis vil være den mest berørte krypto-valuta, da den er den mest populære, er denne ændring ikke begrænset til Bitcoin. Lovgivningens sprog er sådan, at det omfatter alle kryptovalutaer med angivelse af:

”Division 19 i del 6 ændrer provenuet fra kriminalitet (hvidvaskning af penge) og terrorfinansieringsloven for blandt andet at forbedre klientidentifikation, registrering og registreringskrav for finansielle institutioner og formidlere, henvise til online casinoer og udvide applikationen i loven til personer og enheder, der handler i virtuelle valutaer og udenlandske pengeservicevirksomheder. ”

Dette stykke Bitcoin-regulering vil klassificere alle virksomheder, der hovedsageligt handler med Bitcoin og andre digitale valutaer, som Money Services-virksomheder. Efter at være klassificeret som en Money Services-forretning ville ethvert Bitcoin-firma, der driver forretning i Canada, blive udsat for et utal af krav, såsom journalføring, verifikationsprocedurer, mistænkelig transaktionsrapportering og registreringskrav. Denne Bitcoin-regulering kræver også, at ethvert Bitcoin-firma, der driver enhver form for Bitcoin-forretning inden for den canadiske økonomi, skal registrere sig i Canadas Financial Transactions and Reports Analysis Center. Manglende tilmelding til dette bureau vil resultere i, at der lægges hårde sanktioner på den pågældende virksomhed. Disse sanktioner inkluderer offentliggørelse af navnene på de virksomheder, der ikke har overholdt Bitcoin-forordningen, hvilket ville være yderst skadeligt for enhver Bitcoin-virksomhed, der forsøger at arbejde med nogen bankinstitutioner i Canada..

Potentiel indvirkning af Bitcoin-regulering

Den lovgivning, der implementerer denne Bitcoin-regulering, strækker sig til nogen Bitcoin-forretning, der driver forretning i Canada, uanset virksomhedens hjemland. Hvis Robocoin ønsker at installere en Bitcoin-pengeautomat i en canadisk by, skal den overholde den nye Bitcoin-regulering. Hvis en canadisk statsborger køber eller sælger et beløb af bitcoins fra Coinbase, så skal Coinbase overholde Bitcoin-forordningen. Omfanget af denne Bitcoin-regulering gør sig tydelig i disse to eksempler; hvert Bitcoin-selskab i verden skal overholde denne canadiske Bitcoin-regulering ellers vil de i det væsentlige blive forbudt fra Canada.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Det kan ikke siges, om det canadiske parlament vedtog Bitcoin-forordningen i et bevidst forsøg på at begrænse spredningen af ​​Bitcoin i Canada. Uanset intentioner fra canadiske lovgivere kan denne Bitcoin-regulering dog muligvis lægge en væsentlig dæmper på acceptgraden af ​​Bitcoin inden for den indenlandske canadiske økonomi. Hvis børser og pengeautomatudbydere beslutter sig for at komme ind i Canada eller opsige deres allerede eksisterende canadiske virksomheder, vil det være sværere for andre lokale virksomheder – lokale kaffebarer og boghandlere – i canadiske byer at acceptere Bitcoin som betalingsmiddel for deres produkter, fordi de ville har ingen lovlig måde at handle deres bitcoins på fiat, hvilket de i øjeblikket skal gøre for at hjælpe med at dække overhead. Desuden frarådes enhver udenlandsk Bitcoin-forretning, der ønsker at tiltrække canadiske kunder, det på grund af Bitcoin-reguleringen. I det væsentlige kan denne Bitcoin-regulering gøre det så dyrt og besværligt at gennemføre Bitcoin-handelsaktiviteter, at de helt fravælger at komme ind i de canadiske finansielle sektorer.

Kan denne Bitcoin-regulering påvirke Bitcoin-prisen?

Da Kina forsøgte at forbyde Bitcoin direkte, reagerede Bitcoin-prisen meget negativt. Selvom den Bitcoin-regulering, der er vedtaget af Canada, sandsynligvis ikke vil have så stor indflydelse som de kinesiske “forbud” gjorde, på grund af at det kun var regulering og ikke et direkte forbud, kunne det stadig have en vis effekt på Bitcoin-prisen. Enhver dårlig nyhed i Bitcoin-samfundet kan have en vis indvirkning på Bitcoin-prisen, og denne passage af Bitcoin-regulering er et ret vigtigt stykke nyt.

Det ser imidlertid ud til, at denne nyhed ikke har påvirket Bitcoin-prisen, i det mindste i øjeblikket. Bitcoin-prisen har brugt det meste af dagen (23. juni 2014) i $ 580-serien og svæver omkring $ 588 det meste af dagen, hvilket er lidt lavere end $ 590-intervallet, der har hersket på markederne de sidste par dage. Dette meget lille fald i Bitcoin-prisen er næppe resultatet af denne nyhed fra Canada. Da Bitcoin-prisen kun er faldet et par dollars og ikke faldet yderligere, antyder det, at det er resultatet af normal handel. Prissvingninger i Bitcoin, der kommer som reaktion på nyhedshistorier, er generelt pludselige og enten meget dybe eller høje, afhængigt af om det var gode eller dårlige nyheder. Mens der altid er en lille mulighed for, at denne Bitcoin-regulering har en negativ indvirkning på Bitcoin-prisen, er det meget usandsynligt, at Bitcoin-reguleringen først begynder at blive håndhævet, at Bitcoin-reguleringen vil have nogen indflydelse på Bitcoin-prisen eller spredningen af Bitcoin i Canada. De fleste virksomheder, der vil blive berørt af denne lovgivning, arbejder allerede på at overholde denne lovgivning – på grund af det faktum, at disse virksomheder er stødt på lignende lovgivning i andre lande og nu forventer, at den vil være til stede i lande som Canada. Så det er sandsynligt, at den første manglende reaktion mellem Bitcoin-prisen og denne nyhed er en indikation af de fremtidige virkninger af Canadas Bitcoin-regulering på Bitcoin-prisen, som i bedste fald er ubetydelige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map