Bitcoin-prisanalyse: Dells indvirkning på Bitcoin-prisen

Opdatering: Denne artikel blev skrevet den 23. juli 2014 kl. 18:00 EST. Jeg spekulerede på, at Bitcoin-prisen muligvis kunne have en ny midlertidig prisgulv på $ 620. Om morgenen den 24. juli faldt prisen drastisk ned i de lave $ 600’er og dyppede endda ned i $ 590-serien. Så klart, min spekulation om et nyt midlertidigt prisgulv var unøjagtig. Men prisen på $ 600 gulv det Sagde jeg var blevet oprettet, efter at Silk Road-auktionen endelig er testet og har vist sig at være sand. Bitcoin-prisen faldt i $ 590’erne, ja, men den kom sig og opholdt sig i det lave $ 600-interval. Derfor er den nuværende midlertidige prisgulv faktisk $ 600. Bitcoin-samfundet har ikke været i stand til at identificere en årsag til prisfaldet om morgenen den 24. juli. Jeg tror dog, at denne forvirring kommer fra det faktum, at størstedelen af ​​samfundet ikke kunne se den indflydelse, Dell-nyhederne havde på prisen, som jeg har skitseret nedenfor. Jeg tror, ​​at de mennesker, der købte på grund af Dell-meddelelsen, var skuffede over den opfattede mangel på retningspres, som nyheden havde og derefter solgte. Når vi tilføjer en lille, frygtinduceret reaktion på det udsalg, kommer vi til en rimelig forklaring på prisfaldet. Derudover er det også muligt, at en person eller flere mennesker med betydelige mængder bitcoin besluttede at udbetale og skiftede deres værdiansættelser af Bitcoin, så det var mindre end deres værdiansættelse for fiat. Dette skift i værdiansættelse kunne meget vel have været på grund af en skuffelse i Bitcoin-prisbevægelsen efter Dell-nyhederne, hvor sælgerne ikke var tilfredse med udsigten til, at Bitcoin-prisen ville forblive omkring $ 620 i en overskuelig fremtid. Dybest set er jeg lidt forvirret af dette, men årsagen er der, selvom det er skjult.

For et par dage siden blev den Bitcoin samfund modtog et stort nyt. Dell, et multinationalt computerteknologiselskab, besluttede at accepter Bitcoin som betaling for produkter, der sælges på deres websted i USA. Efter at have hørt denne nyhed eksploderede Bitcoin-samfundet af spænding. Med billedet af at bruge bitcoins til at købe merchandise fra et af de største computerteknologivirksomheder i verden glædede enkeltpersoner i onlinefora i hele Bitcoin-samfundet sig med hinanden og overvejede hvilket Dell-produkt de først ville købe med deres kryptovaluta.

I betragtning af en nyhedshistorie af en sådan størrelse forventede mange mennesker – også mig selv – Bitcoin-pris at svæve. Og disse forventninger var ikke uden grund; Bitcoin har historisk været tilbøjelig til massive stigninger og prisfald efter meddelelsen om større nyheder. Imidlertid syntes Bitcoin-prisen at have en svag reaktion på Dells meddelelse. I øjeblikket (23. juli 2014 kl. 18:00) ligger prisen på $ 621. Denne tilsyneladende stivhed har givet anledning til mistanke om, at nyheder faktisk ikke påvirker Bitcoin-prisen; men hvad påvirker så ændringer på markederne? Vi har i en tidligere artikel dækket, at ændringer i Bitcoin-prisen altid skyldes handlinger fra enkeltpersoner, der handler på markedet; vi ved, at meget er sikkert på grund af den logiske sandhed, at individuelle mennesker er dem, der er ansvarlige for skift på markedet, fordi det er dem, der faktisk køber, sælger og hamstrer bitcoins.

Dell-bygning

Da nyheder blot er distribution af nyligt dokumenteret menneskelig handling, vil nyhedshistorier utvivlsomt have en indvirkning på Bitcoin-prisen. Det er imidlertid en tilsyneladende berettiget reaktion at sige, at nyheder tilsyneladende ikke gør meget af en forskel i prisen – i betragtning af den formodede staticitet i prisen efter Dell-meddelelsen. Men når det undersøges lidt dybere, er denne reaktion kun berettiget på overfladen. Selvom Dell-meddelelsen ikke frembragte nogen bevægelse i Bitcoin-prisen (som vi kort vil se, at dette faktisk ikke var tilfældet), havde den stadig indflydelse på markedet, da den overbeviste folk om ikke at sælge. Således udøver Dell-nyhederne eller enhver større nyhedsbegivenhed muligvis ikke opad eller nedadgående pres på prisen, men det kan meget godt sikre en relativt stabil pris. Derfor har alle nyheder en effekt på prisen; selv afholdelse fra at købe eller sælge er en bevidst beslutning fra den pågældende persons side, så det skal klassificeres som målrettet handling. Selv nyheder, der under ingen omstændigheder ikke ville have stor indflydelse på prisbevægelser, kan i det mindste bidrage til en voksende tillid til Bitcoin, der kan tjene til at eliminere prisvolatilitet.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Nu må jeg indrømme, at jeg i den anden del af min vejledning i, hvordan man gennemfører korrekt Bitcoin-prisanalyse, sagde, at “De mest indflydelsesrige handlinger har stor indflydelse på bitcoinprisen, så de vigtigste nyheder er dem, der dække store aktører i Bitcoin-samfundet eller dæk gennembrud – eller tilbageslag – i mainstream-adoption. ” Denne erklæring kan fortolkes således, at den betyder det alle store nyhedshistorier producerer nødvendigvis bevægelser i Bitcoin-prisen, men denne fortolkning er vildledt. Skønt en sådan fortolkning kan være resultatet af, at jeg ikke har uddybet den rolle, nyheder spiller i ændringer på markedet. Under alle omstændigheder vil jeg præcisere denne rolle yderligere nu. Mens kun de mest indflydelsesrige nyhedshistorier har betydelig indflydelse på Bitcoin-prisen, vil store nyhedsudviklinger ikke have det altid påvirke prisen. Hvad der menes her er, at nyheder ikke i alle tilfælde har et positivt eller negativt træk på prisen; når det sker, vil nyhederne dog helt sikkert være af en bestemt størrelse og kvalitet. Og her vil jeg gentage: noget nyt, monumentale eller verdslige, har altid gjort nogle indflydelse på Bitcoin-prisen, selvom det er en modløselse af enhver opadgående eller nedadgående bevægelse. En tendens til at holde, at afstå fra både at købe og sælge, er lige så meget en konsekvens af forsynet handling som en stigning i køb eller salg. Afslutningsvis havde Dell-meddelelsen – uanset en opfattet (skønt misinformeret) mangel på opadgående Bitcoin-prispress – i det mindste en stabiliserende effekt på Bitcoin-prisen.

Troen på, at Dell-meddelelsen ikke havde nogen retningsbestemt indvirkning på Bitcoin-prisen, er vildledt.

En af de mest bemærkelsesværdige kilder til opfattelsen af, at Dell-nyhederne ikke udøvede noget retningspress på Bitcoin-prisen, kommer fra BitBeat, en daglig Wall Street Journal-blog. Forfatterne, Paul Vigna og Michael J. Casey, hævdede, at der var en skuffende mangel på bevægelse i Bitcoin-prisen efter Dell-nyhederne. Vigna og Casey kan meget vel være skuffede, det er rent en subjektiv vurdering, men der manglede bestemt ikke bevægelse i Bitcoin-prisen, efter at denne nyhed ramte samfundet. Et kort kig på et prisdiagram med en volumenmåling pr. Time vil bekræfte lige så meget.

Dell udsendte selv sin meddelelse om, at de ville acceptere Bitcoin som betaling for deres produkter kl. 09:57 EST den 18. juli 2014. Kl. 10 EST var Bitcoin-prisen ca. $ 621. Nyhedswebsteder begyndte at rapportere om denne nyhed, der kom til forsiden af ​​/ r / Bitcoin, engang tidligt om eftermiddagen. PCMag offentliggjorde en artikel, der rapporterede om Dell-meddelelsen kl. 14:22 EST den 18. juli (vi afrunder tiden op til kl. 15 af bekvemmelighed), hvor prisen svæver omkring $ 619 (kl. 15:00), så vi bruger denne tid (den afrundede tid kl. 15.00) som udgangspunkt for at følge ændringen i både handelsvolumen og pris, der kom som et resultat af Dell-nyhederne. Lidt over halvanden time efter at PCMag rapporterede om nyhederne, kl. 16 EST, var der en stigning i købsvolumen og dermed en stigning i prisen. Toppen af ​​bølgen fandt sted kl. 17 EST, og prisen nåede ca. $ 633 ved afslutningen af ​​bølgen kl. 19 EST. Så mellem kl. 15 og 19 EST steg Bitcoin-prisen med 2,26%! Vi kan med sikkerhed hævde, at denne stigning i Bitcoin-prisen kom som et direkte svar på Dell-meddelelsen, fordi stigningen i købsvolumen skete nøjagtigt 98 minutter efter, at PCMag offentliggjorde deres artikel – der bruges her som udgangspunkt for al dækning af Dell-meddelelse samt et udgangspunkt for nyheden, der rammer Bitcoin subreddit; rapporter meget godt kunne have dukket op tidligere end PCMag, hvilket ville producere en mindre forskel i den procentvise stigning fra den, der blev anført her. Denne forskel ville imidlertid ikke ophæve det faktum, at prisen sprang ind i $ 630’erne, så snart nyheden havde nok tid til at cirkulere i hele Bitcoin-samfundet..

En isolering af Bitcoin-prisaktiviteten den 18. juli 2014 med røde cirkler, der indikerer begyndelsen og slutningen af ​​købsvolumenstigning. Diagram med tilladelse til bitcoincharts.comKlik for større billede. En isolering af Bitcoin-prisaktiviteten den 18. juli 2014 med røde cirkler, der indikerer begyndelsen og slutningen af ​​købsvolumenstigning. Diagram med tilladelse til bitcoincharts.com

Hvorfor var Bitcoin-prissvaret på nyhederne så små?

Man kunne argumentere for, at denne ændring i Bitcoin-prisen ikke kom som et resultat af Dell-meddelelsen, men kun var et produkt af normal handel, fordi prisen ikke bevægede sig ud over det sidelænse interval, der har været ved siden siden Silk Road-auktionen. Som svar på et sådant krav ville jeg være nødt til at sige, at selv om det ikke fuldstændigt brudte sidelæns-tendensen, har Dell-meddelelsen muligvis sat et nyt, midlertidigt prisgulv inden for sidelæns-tendensen, hvilket gør det mere af en langsomt bevægende uptrend. Jeg afgiver denne erklæring, fordi jeg mener, at der er tilstrækkelige beviser for, at markedet faktisk havde et direkte svar på nyhederne, og at Bitcoin-prisen konsekvent er forblevet på eller over $ 620 siden meddelelsen cirkulerede i hele Bitcoin-samfundet – med kun mindre dråber under $ 620, som kom sig næsten med det samme.

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second

Det kan dog ikke benægtes, at en stigning på 2,26% i Bitcoin-prisen stort set er ubetydelig, når man ser på de enorme prisudsving, der har fundet sted i Bitcoins korte levetid. Derudover, som BitBeat-indlægget bemærkede, har nylige nyhedshistorier, som jeg selv ville betragte som “store”, haft relativt små indvirkninger på Bitcoin-prisen sammenlignet med historiske prisbevægelser. Det Dish Network-meddelelse producerede kun en prisforhøjelse på $ 40, EBA-rapporten medførte kun et fald på $ 10, og Meddelelse fra Expedia havde overhovedet ingen mærkbar, retningsbestemt indvirkning på Bitcoin-prisen. (Vi kan dog ikke sige, at det ikke havde nogen indflydelse på prisen af ​​de ovennævnte grunde; det kan have haft nej retningsbestemt indflydelse, men det påvirkede prisen, for så vidt det bidrog til at opbygge tillid til Bitcoin og derved skære ned på prisvolatilitet).

Det bør dog ikke konkluderes, at nyheden har mindre og mindre indflydelse på Bitcoin-prisen. Hvad jeg tror muligvis kan ske, er den længe ventede nivellering ud af prisudsving. Jeg siger dette på grund af den stadig mindre retningsbestemte indvirkning, som de seneste, større nyhedshistorier har haft på prisen. Vi skal ikke kun fokusere på manglen på købevolumen, men snarere på det nylige fald og udfladning af handelsvolumen samlet set:

Et diagram, der viser handelsvolumen for de sidste 6 måneder. Vilkårlig trendlinie håndtegnet uden hjælp af computerprogrammer af Evan FaggartKlik for større billede. Et diagram, der viser handelsvolumen for de sidste 6 måneder, takket være bitcoincharts.com. Vilkårlig trendlinie håndtegnet uden hjælp af computerprogrammer af Evan Faggart

Således kan vi se, at folk ikke kun afstår fra at købe, men at de også afholder sig fra at sælge. Med andre ord har folk skaffet deres bitcoins i stigende grad. Det her hamstring bør ikke betragtes som en negativ dog i det mindste. Folk holder kun deres mønter, fordi de forventer, at prisen vil være meget højere i fremtiden, så er den i øjeblikket. Denne hamstring holder Bitcoin-prisen stabilere på kort sigt – hvilket gør det lettere for folk, der bruger deres bitcoins, at beregne møntenes værdi i dollar – samtidig med at den gradvis værdsættes på en længere tidsskala, da strømmen af ​​relativt stor positiv nyhedsudvikling i Bitcoin-samfundet øger gradvist efterspørgslen ud over det tilbud, der kan købes. Derfor er stigningen på 2,2% i Bitcoin-prisen som svar på Dell-meddelelsen en væsentlig begivenhed under disse nye omstændigheder! Ligesom en aktie kan en bevægelse med et par procentpoint være den nye norm med hensyn til “store” prisændringer.

Hvis denne tendens med små Bitcoin-prisreaktioner på store nyhedshistorier fortsætter, kan vi sandsynligvis se en meget gradvis prisstigning, da handelsvolumen forbliver både lav og stabil. Det er selvfølgelig indtil udviklingen inden for betalingsteknologi gør det meget nemmere at bruge Bitcoin som en valuta snarere end et investeringsmiddel. Ny udvikling, såsom Xapo-betalingskort, vil udjævne læringskurven, der er involveret i brugen af ​​Bitcoin, og vil gøre det samlede monetære system meget mere attraktivt end det regeringsstyrede fiat-valutasystem. Når disse teknologier raffineres og gøres pålidelige, stiger købsvolumen sammen med Bitcoin-prisen. Men for nu skal vi måske bare være tilfredse med små gevinster i Bitcoin-prisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map